NFL: a Houston szállította a Patriots második vereségét

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.12.02. 08:25
null
Tom Brady bosszankodhat, kikapott a Patriots (Fotó: AFP)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 13. fordulójának vasárnap esti (magyar idő szerint hétfő hajnali) a Houston Texans legyőzte a New England Patriotsot.


A New England Patriots mindössze egyszer, a mérkőzés elején vezetett egy mezőnygólnak köszönhetően, ezt követően viszont három Deshaun Watson TD-passz következett, ezzel 18 pontos előnyre tett szert a Texans.

Brady ezt követően saját térfelének közepéről vezetett hosszú támadássorozatot – közte egy 23 és egy 44 yardos átadást is kiosztott Benjamin Watsonnak, illetve a 106 yardig jutó Julian Edelmannek. Végül James White TD-elkapásával zárult az akció, az extra pont viszont nem sikerült.

Ám a további felzárkózás helyett újra a texasiak hatpontosa következett, ráadásul nem szokványos akcióval: a vörös zónában Deshaun Watson kapta a labdát a centertől, ám ő egyből tovább is adta Duke Johnsonnak, aki DeAndre Hopkinsnak továbbított, ő pedig végül a mellette elfutó Watsonnak tette vissza a labdát, aki bevetődött a célterületre.

NFL on Twitter

FINAL: @HoustonTexans defeat the Patriots and improve to 8-4! #WeAreTexans #NEvsHOU (by @Lexus) https://t.co/sThVu6D10X



Brady James White-nak és Edelmannek is kiosztott még egy TD-passzt, de így is hat pont maradt a két csapat között. A Houston kitérdelte a hátralévő játékidőt, ezzel 8–4-re módosította a mérlegét, míg a New England 10–2-vel áll. A Patriots helyett így már a Baltimore Ravens az első kiemelt az AFC-ben.

A TÖBBI MÉRKŐZÉSEN

A Kansas City Chiefs 40 pontot szerezve gázolt át az Oakland Raidersen – Patrick Mahomes ezúttal nem parádézott a maga 175 passzolt yardjával és egy TD-átadásával, de így is hozta a meccset a Chiefs.

A Los Angeles Rams simán legyőzte az Arizona Cardinalst – Sean McVay csapata 34–0-ig válasz nélkül robogott el, egy TD-t azért felpakolt az eredményjelzőre a Cards.

A Los Angeles Chargers denveri vendégjátéka után mindkét csapat 4–8-cal áll – a Broncos tizennégy pontos előnnyel kezdett, ám feljöttek Philip Riversék, egyenlítettek (kétszer is), de Brandon McManus 14 másodperccel a vége előtt szerzett mezőnygóljára már nem volt idő válaszolni.

AMERIKAI FUTBALL
NFL, ALAPSZAKASZ
13. FORDULÓ
Arizona Cardinals–Los Angeles Rams 7–34
Denver Broncos–
Los Angeles Chargers 23–20
Kansas City Chiefs–
Oakland Raiders 40–9
Houston Texans
–New England Patriots 28–22

KORÁBBAN
Baltimore Ravens–San Francisco 49ers 20–17
Carolina Panthers–Washington Redskins 21–29
Cincinnati Bengals–New York Jets 22–6
Indianapolis Colts–Tennessee Titans 17–31
Jacksonville Jaguars–Tampa Bay Buccaneers 11–28
Miami Dolphins–Philadelphia Eagles 37–31
New York Giants–Green Bay Packers 13–31
Pittsburgh Steelers–Cleveland Browns 20–13

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik