NFL: 71(!) kg marihuánával kapcsolták le a korábbi 1/2-est

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.02.20. 11:28
null
A Cleveland Browns szabadügynökké váló játékosa 20 év börtönbüntetést is kaphat (Fotó: Getty Images)
A Cleveland Browns támadófalembere, Greg Robinson akár 20 év börtönbüntetést is kaphat, miután a hatóságok 157 font (71 kiló!) marihuánát találtak egy El Pasó-i határellenőrzés során abban az autóban, amelyben utazott, és amelyet ő bérelt.



A liga ügyeivel kapcsolatban rendre jól értesült Adam Schefter tette közzé azt a hivatalos iratot, amelyben az áll, hogy a szövetségi hatóságok büntetőjogi panaszt nyújtottak be Greg Robinson és a korábbi Colts-elkapó Quan Bray ellen – utóbbi vezette a Los Angelesben Robinson által bérelt járművet – marihuánaterjesztés szándéka miatt.

 

Adam Schefter on Twitter

Browns' OT Greg Robinson was alleged to have 157 pounds - 157 pounds! - of marijuana in "several large duffle bags in the rear cargo area" in El Paso, Texas today.




A kocsi hátuljában nagy zsákokban mintegy 157 font marihuánát találtak, a korábban az Auburn egyetemi csapattársak akár húsz évet is kaphatnak, ha elítélik őket.

A félelmetesen atletikus Greg Robinsont a 2014-es játékosbörze második helyén választotta ki az akkor még St. Louisban játszó Rams, de hamar megbukott, majd a Detroit Lionsnál töltött 2017-es idényt követően a Clevelandhez szerződött, a legutóbbi idényben már egészen korrekt teljesítményt mutatott fel a Brownsnál.

A 27 éves támadófalember szabadügynökké vált az év végén, és jó esélye lehetett volna, hogy egy jól jövedelmező szerződést kössön (az előző évben 6.4 millió dollárért játszott), de ezzel a húzásával minden bizonnyal véget ért az NFL-karrierje – valamint jó időre le is ültethetik.

Minden, ami az NFL 2020-as idényével kapcsolatos egy helyen itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik