NBA: petíciót indítottak a szurkolók – Bryantet akarják a logón

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.01.28. 08:40
null
A szurkolók Kobe Bryantet akarják az NBA-logón (Fotó: AFP – archív)
Több, mint másfél millió ember írta már alá azt a petíciót, hogy a vasárnap elhunyt Los Angeles Lakers-legenda, Kobe Bryant képe legyen látható az NBA (észak-amerikai profi kosárlabdaliga) logóján.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Los Angeles Lakers legendája helikopter-balesetben vesztette életét lányával, Gianna Mariával és még hét másik utastársával együtt vasárnap Kaliforniában.

A szurkolók nemrég egy petíciót indítottak nemes gesztusként, amelyben arra kérik az NBA-t, hogy a kosárklasszis egyik mozdulata legyen a kosárliga új logója. A petíciót már több, mint másfél millió ember írta alá. A kezdeményezésben kijelölt cél a hárommillió aláírás.

A jelenlegi logót szintén egy Los Angeles Lakers-legendáról mintázták, a címeren Jerry West látható 1971 óta. Az NBA egyelőre nem reagált az ötlet felvetésére, mindenesetre a drukkerek már most elkezdtek azon gondolkozni, hogyan nézhetne ki az új logó.

 

Sports ReUp on Twitter

There's a petition to make Kobe Bryant the new NBA logo. Here are some examples of what a Kobe NBA logo could look like https://t.co/iYZeskfpX3


 

A 81 éves Jerry West sem reflektált egyelőre, viszont Kobe Bryant halálának hírére ő is reagált: „Ő több volt, mint egy ikonikus kosárjátékos. Ő egy olyasvalaki volt, aki több millió szurkolót inspirált. Nem csak ebben az államban, nem csak egész Amerikában, hanem az egész világon” – mondta.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik