NBA: LeBron James távozhat Miamiból - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.24. 15:55
null
James: vége a miami bulinak? (Fotó: Action Images)
Az ESPN információi szerint LeBron James úgy döntött, hogy a jelenlegi feltételek mellett nem marad a Miami Heatben. Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő játékos ügynöke, Richie Paul a beszámolók szerint tájékoztatta a klubot: kéri aktuális szerződése opcionális felbontását, hogy szabadügynökként keressen magának csapatot.

 

Jamesnek június 30-ig volt joga jelezni, hogy kíván-e élni a kétéves hosszabbítással, vagy máshol képzeli el pályafutása folytatását.

James 2010-ben szerződött a Miamihoz a Cleveland Cavalierstől, két bajnoki címet nyert a klubbal, ám a júniusban befejeződő szezon végén elveszítette a nagydöntőt a San Antonio Spursszel szemben.

A játékos következő állomására vonatkozóan a leggyakrabban a Clevelandről, a New York Knicksről és a Los Angeles Lakersről pletykálnak, ám elképzelhető az is, hogy – új, kedvezőbb feltételek mellett – újra aláír a Heathez.

James korábban visszautasított bármiféle találgatást. „Csak annyit mondhatok, hogy a döntést a családommal egyetértésben hozom meg” – jelentette ki az NBA négyszeres MVP-je. A játékos korábban úgy nyilatkozott, elmegy nyaralni a családjával, mielőtt döntene további sorsa felől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik