NBA: LeBron James meghajolt Hosszú Katinka posztere előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.16. 22:36
null
Hosszú Katinka ismét rájött, miért LeBron James a példaképe (Fotó: Facebook)
Amint arról vasárnap beszámoltunk Hosszú Katinka egy poszterrel várta az Orlando Magic–Cleveland Cavaliers NBA-mérkőzésen a vendégek legnagyobb sztárját, LeBron Jamest. A feliraton az alábbi üzenet áll: „LeBron! Én csak egy lány vagyok Bajáról, Magyarországról, nem is kellene itt lennem! Te inspirálsz engem! Köszönöm!"A háromszoros világbajnok magyar úszó az élményeiről is beszámolt a Facebook-oldalán.

„Jelentés a tegnapi meccsről: először is, aggódtam, hogy nem lehet ilyen nagy feliratot bevinni a meccsre, főleg, hogy a pályához nagyon közel szóltak a jegyeink – írta Hosszú Katinka a Facebook-oldalára. – Miután sikerült bevinnem, körülnéztem és még két transzparenst láttam, az egyik a következő felirattal: »LeBron! Ma van a 9. születésnapom«, a másik pedig egyszerűen egy »Hajrá Lebron!« felirattal, amit egy körülbelül ötéves kisfiú tartott fel.”

KATINKA SZERENCSÉT HOZOTT ORLANDÓBAN, NÉLKÜLE NEM MENT MIAMIBAN
Hosszú Katinka vasárnap Orlandóban szerencsét hozott a Clevelandnek, hiszen LeBron James 21 pontja mellett a Cavs 123–108-ra győzött. Hétfőn Miamiban azonban már nem ült a lelátón a magyar úszó, a Cleveland pedig ki is kapott James volt csapatától.

„Ahogy a székeinkhez értünk, egyből feltartottam a transzparenst, hátha az éppen melegítő LeBron észreveszi. Persze a mögöttünk ülő Orlando-rajongók egyből lekiabáltak, hogy üljek le. Számomra úgy tűnt, hogy mindenki az írásomat nézi, olvassa, kritizálja. Ez egy picit elgondolkodtatott, lehet, hogy ez nem is volt valami jó ötlet, hirtelen cikinek éreztem. De meggyőztem, magam, ha LeBron látni fogja a feliratot akkor megéri!”

„Szóval, mindig felálltam a felirattal, amikor úgy tűnt, hogy felénk néz LeBron, és az első negyed végén, egy időkérés után, pont velem szemben állt, elkezdett hunyorítani, látszott, hogy próbálja messziről elolvasni a transzparensem. Majd összerakta a két kezét, meghajolt, a mutató ujjával rám mutatott és elkezdett futni mert a meccs folytatódott. Szerintem ez egy nagyon szép dolog volt tőle, hogy megállt, elolvasta és reagált a feliratomra, ráadásul meccs közben úgy, hogy teljesen idegen vagyok a számára, csak egy, a több 10 millió rajongói közül. Pont ezért ő a példaképem!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik