NBA: a Lakers exsztárja műpénisszel verte át a drogellenőröket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.20. 12:53
null
Lamar Odom kalandos éveken van túl (Fotó: AFP)
Lamar Odom, az NBA-ben szereplő Los Angeles Lakers korábbi játékosa önéletrajzi könyvében elárulta, annak idején műpénisz segítségével verte át a drogellenőröket.

 

A jelenleg 39 esztendős Odom 2014-ben hagyott fel a profi kosárlabdázással, élete viszont a kezdeti sikereket követően rossz útra terelődött: meggyűlt a baja a droggal és az alkohollal, 2015-ben például kórházba került, miután egy bordélyházban eszméletlenül találtak rá – Odom elmondása szerint a négy nap alatt, amíg kómában feküdt, 12 agyvérzést és 6 szívrohamot élt túl.

A játékos most önéletrajzi könyvet adott ki, amelyben kendőzetlenül számol be meghökkentő dolgairól: hogy egyet említsünk, Odom elmondása szerint 15 évvel ezelőtt műpénisszel verte át a drogtesztet! A történet 2004 nyarán játszódott le, amikor Odom legnagyobb meglepetésére megtudta, hogy Larry Brown szövetségi kapitány meghívta őt az Egyesült Államok kosárlabdacsapatának keretébe az athéni olimpiára.

Noha Odom nagyon boldog volt, hamar rájött, hogy bajban lesz, az ötkarikás játékok előtt ugyanis kötelezően drogtesztre fogják küldeni.

„Egyszerűen semmi esély nem lett volna rá, hogy átmenjek, azon a nyáron végig füveztem, de tényleg, minden egyes nap – olvasható. – Így hát elkezdtünk műpéniszeket keresni, illetve azt néztük az interneten, milyen módokon lehet átverni ezeket a drogteszteket. A kimerítő kutakodás vége az lett, hogy még azon a napon rendeltünk egy nagy, fekete gumi műpéniszt, ami a következő nap meg is jött.”

A Lakersszel kétszeres bajnok további részleteket is elárult.

„Volt egy edzőm, aki teljesen tiszta volt, így az ő vizeletét beöntöttük egy tartályba, ami el volt rejtve a műpénisz belsejében, ezt használtuk arra, hogy átmenjek a teszten. Aztán amikor ott voltam, akkor lehúztam a cipzárt és óvatosan kicsúsztattam az eszköz hegyét. Ahhoz, hogy a vizelet jöjjön, folyamatosan nyomkodnom kellett a péniszt.”

Mint Odom leírásában szerepel, az ellenőr a hőmérséklet alapján hamar megbizonyosodott róla, hogy a vizelet a kosarasé, így üdvözölte az amerikai válogatottban. A többi pedig már történelem: az Egyesült Államok csapata a (csalódást keltő – a szerk.) harmadik helyen zárta az athéni olimpiát – Odommal a soraiban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik