NBA: a Bucks-sztár kártyája többet ért, mint Jamesé

GY. F.GY. F.
Vágólapra másolva!
2020.09.23. 10:49
null
Jannisz Antetokumbo a görög válogatott mezében (Fotó: AFP)
Jannisz Antetokumbo bizonyos szempontok szerint értékesebb, mint LeBron James. A Milwaukee Bucks görög sztárja az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi két alapszakaszának MVP-je (legértékesebb játékosa) lett, s most az újoncként aláírt kosaraskártyája is nagyobb összegért talált gazdára egy aukción, mint Jamesé. Más kérdés, hogy a háromszoros bajnok amerikai klasszis csapata, a Los Angeles Lakers még versenyben van az NBA idei rájátszásában, ellentétben a Bucksszal...
Hat héttel ezelőtt James kártyája 1.8 millió dollárért kelt el, ezt 12 ezer dollárral döntötte meg Jannisz Antetokumbóé (potom 558 millió forintot fizettek érte). Ennyi pénzt még sohasem áldoztak kosaraskártyára.


Érdekesség, hogy ugyanaz a személy vásárolta meg a lapocskát, aki másfél hónapja Jamesét, tehát nem kispályás gyűjtőről beszélünk. Az antetokumbós kártyán rajta volt egy darab az egyik mezből, amelyet a „Görög Szörny” az újoncidényében viselt, ez is bizonyosan megdobta az árát, ráadásul csaknem tökéletes állapotban maradt meg.

Card

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik