Gyász: CR-t, Messit és Neymart is megdöbbentette Bryant halála

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.01.27. 17:24
null
Kobe Bryant halála a futballsztárokat is megdöbbentette (Fotó: Getty Images)
Vasárnap este helikopter-balesetben elhunyt az NBA és a Los Angeles Lakers legendás alakja, Kobe Bryant. A történtek után számos futballista is megemlékezett valamilyen formában a „Fekete Mambáról”.

 

Cristiano Ronaldo: „Szomorúak és szívszorítóak a hírek Kobe Bryantről és a lányáról, Giannáról. Kobe igazi legenda volt, rengeteg ember példaképe. Részvétemet fejezem ki ő és a tragédiában elhunytak családjának is. Nyugodj békében, legenda!”


Lionel Messi: „Nem találom a szavakat. Kitartást kívánok Kobe családjának és barátainak. Öröm volt megismerni őt és sok szép pillanatot megosztani. Olyan zseni volt, mint kevesen.”

No tengo palabras... Todo mi cariño para la familia y amigos de Kobe. Fue un placer conocerle y compartir buenos momentos juntos. Se nos fue un genio como pocos.

6.5m Likes, 32.9k Comments - Leo Messi (@leomessi) on Instagram: "No tengo palabras... Todo mi cariño para la familia y amigos de Kobe. Fue un placer conocerle y..."

Ronaldinho: „Nyugodj békében, barátom!”


Sergio Agüero: „Mélységesen el vagyok szomorodva Kobe Bryant elvesztése miatt.”


Robert Lewandowski: „Minden idők egyik legnagyszerűbb sportolója. Nyugodj békében, legenda!”


Neymar: „Szomorú nap ez a sport, a szurkolók, de különösen Bryant családja és barátai számára. A legenda a kezeid által készül el, köszönöm, hogy kiemelted a sportot, Kobe. Isten vigasztalja a család és a barátai szívét.”


Kylian Mbappé: „Nyugodj békében, legenda!”


Mint ismert, több utassal együtt Kobe Bryant – aki már játékosként is rendszeresen Sikorsky S-76-os típusú helikopterével utazott, többek között a Los Angeles Lakers mérkőzéseire is a STAPLES Centerbe – volt ott a helikopteren, amely eddig ismeretlen okokból lezuhant, és kigyulladt.

Az ABC hírcsatorna beszámolója szerint helyi idő szerint reggel 10 órakor (magyar idő szerint 19 órakor) a dél-kaliforniai Calabasas közelében, ködös időjárásban zuhant le a Sikorsky S-76-os típusú helikopter, fedélzetén öt emberrel. Utóbbi információt vasárnap éjjel a hivatalos szervek korrigálták: nem öt, hanem kilenc ember tartózkodott a gépen.

A Los Angeles-i rendőrség közlése szerint a lezuhant gép azonnal kigyulladt, ahogy a körülötte lévő bozótok is, így a tűzoltók rendkívül nehezen tudták megközelíteni.

A baleset okát egyelőre vizsgálják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik