Futás: az Instagram-modell gyanús világrekordot döntött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.02. 17:22
Johnny Manziel neve sokaknak ismerős lehet, még azoknak is, akik nem követik az NFL történéseit napi rendszerességgel. A 2014-ben az első körben draftolt iránytó, akit azóta az NFL után a kanadai ligából is kirúgtak, 2018-ban elvett feleségül egy Instagram-modellt, Bre Tiesit. Aki most szintén egy balhéval került a címlapokra.

Bre Tiesi nem egy profi futó, most viszont Temeculában, Kalifornia államban lefutott egy félmaratoni versenyt, amellyel a szervezők a mellrák elleni harcért gyűjtöttek pénzt.

A probléma csupán az volt, hogy Manziel felesége 1 óra 58 perc alatt teljesítette a félmaratoni versenyt, míg a nők ezt a távot átlagosan 2 óra 19 perc alatt szokták lefutni.

Mr & Mrs

Ami viszont igazán gyanús volt, hogy míg a verseny első felét nagyjából másfél óra alatt teljesítette, addig a második felét 26 perc 54 másodperc alatt futotta le. Ami amúgy világrekord lenne, mert ilyen gyorsan még soha, senki nem futott. Még a férfiaknál a világrekordot tartó kenyai Abraham Kiptum sem.

Mindezt úgy, hogy a hölgy többször elmondta, egy percet nem készült a versenyre, a célba érés után pedig egyetlen izzadtságcseppet sem hullajtva egy pohár borral pózolt lelkesen.

we had so much fun and loved supporting @runlikeadiva in support of #breastcancerawareness im so proud of us @khloe @summerinjune_ @miss.renaexo

5,869 Likes, 339 Comments - Bre Tiesi-Manziel (@bre_tiesi) on Instagram: "we had so much fun and loved supporting @runlikeadiva in support of #breastcancerawareness im so..."

A trükk a USA Today beszámolója szerint abban rejlik, hogy Manziel felesége egyszerűen levágta az utat, hogy gyorsabban beérjen. Csak azzal nem számolt, hogy ha ennyivel gyorsabban célba ér, annak lesz egy kis visszhangja.

It's a cold world and this is ice @fashionnova #novababe

Vagy persze az sem kizárható, hogy ő a világ legnagyobb tehetsége, akit csak most fedeztek fel… A hölgy egyébként ehhez tartja magát, és állítja, egyetlen centimétert sem csalt le.

Sneak peak of some new merch dropping on @semouiller MONDAY

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik