Vízilabda: Nagy Viktor szalagszakadást szenvedett

Vágólapra másolva!
2013.02.11. 17:22
Nagy Viktor, a magyar vízilabda-válogatott kapusa csak a partról figyelheti a nemzeti csapat e heti felkészülését és Volvo-kupa-szereplését, a Vasas játékosáról ugyanis kiderült, hogy jobb csuklójában elszakadt egy szalag.

Nagy a február 1-jei, Románia elleni világliga-találkozó bemelegítésénél nyúlt bele rosszul egy lövésbe, s báraz első két negyedben védett, nagy fájdalma miatt cserét kért. Románia elleni világliga-találkozó bemelegítésénél nyúlt bele rosszul egy lövésbe, s báraz első két negyedben védett, nagy fájdalma miatt cserét kért.

Az alapos vizsgálatra ezidáig várnia kellett, de rossz hír, hogy elszakadt a szalag: az még nem egyértelmű, hogy teljes vagy részleges-e a szakadás, s az sem, hogy van-e szükség műtétre. Néhány hét kihagyásra mindenképpen számítania kell.

Benedek Tibor válogatottja a hét végén Kecskeméten a Volvo-kupán Romániával, Kanadával és a magyar juniorválogatottal csap össze.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:
Bisztritsányi Dávid (Eger), Decker Attila (Szolnok), Lévai Márton (Szolnok). Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Vasas), Bátori Bence (Eger), Bundschuh Erik (Eger), Decker Ádám (Szeged), Fülöp Bence (Honvéd), Gór-Nagy Miklós (Eger), Hosnyánszky Norbert (Szolnok), Jansik Dávid (Honvéd), Kis Gábor (Szolnok), Mezei Tamás (Eger), Salamon Ferenc (Eger), Somogyi Balázs (Szeged), Szivós Márton (Szeged), Török Béla (Szeged), Vámos Márton (Vasas)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik