Vízilabda: a LEN az Eger meccsét is elhalasztotta

Vágólapra másolva!
2020.02.28. 10:29
A koronavírus-járvány miatt elhalasztották a ZF-Eger Brescia elleni férfi vízilabda Eurokupa-elődöntő visszavágóját. Azt már csütörtökön bejelentették, hogy a Ferencváros Pro Recco elleni Bajnokok Ligája-csúcsrangadóját is későbbi időpontban rendezik meg.

Szécsi Zoltán, az egri klub ügyvezető elnöke még csütörtökön elmondta, hogy mivel a Bitskey Aladár Uszodát bezárták és csak jövő szombaton nyit ki, ezért nem tudják megrendezni szerdán a Brescia elleni visszavágót. Szécsi Zoltán, az egri klub ügyvezető elnöke még csütörtökön elmondta, hogy mivel a Bitskey Aladár Uszodát bezárták és csak jövő szombaton nyit ki, ezért nem tudják megrendezni szerdán a Brescia elleni visszavágót.

Bár a sportvezető még attól tartott, hogy az olasz csapatnak 5–0-s győzelemmel jóváírják a találkozó eredményét, a LEN jelezte, mindenképpen azt szeretné, hogy a párharc – amelynek első meccsét 6–3-ra megnyerték az olaszok – a medencében dőljön el, ezért elhalasztotta az összecsapást.

Érdekes, hogy amíg a LEN megértéssel kezeli a helyzetet, a FIBA a soproni korárlabdacsapatot 0–20-as eredménnyel büntette, amiért nem állt ki a Schio elleni Euroliga-mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik