Vízi: a férfi- és női válogatott prémium támogatója lett a Mol-csoport

Vágólapra másolva!
2017.06.22. 10:32
A magyar férfi és női vízilabda-válogatott prémium fokozatú támogatója lett a Mol-csoport.

A cégcsoport csütörtöki közleményében úgy fogalmaz: a magyar vízilabda egy évtizedek óta íródó magyar sikertörténet, hiszen a pólósok a világon egyedülálló eredményekkel büszkélkednek, eddig kilenc olimpiai és öt világbajnoki aranyérmet gyűjtöttek.

„A Mol-csoport, mint a magyar sport meghatározó támogatója, szeretné elősegíteni, hogy ez a közös nemzeti sikertörténet újabb fejezettel bővülhessen, ezért döntött úgy, hogy csatlakozik a hazai rendezésű világbajnokságon szereplő magyar női és férfi vízilabda-válogatott szponzori köréhez” – írják.

A cégcsoport a szövetség és a válogatottak prémium fokozatú szponzora lett, ami azt is jelenti, hogy a csapatok budapesti világbajnoksághoz kapcsolódó eredményeit a Mol-csoportnak köszönhetően fogja jutalmazni a szövetség.

„Nagy megtiszteltetés nekünk, hogy újra a legsikeresebb magyar csapatsportág, a vízilabda mögé állhattunk. Ezzel a labdarúgás, a jégkorong és a kézilabda után egy újabb nemzeti válogatott büszke és lelkes támogatói lettünk. A szurkoló bennünk is ott van, és a legnagyobb magyar vállalatként drukkolunk a magyar csapatok és sportolók sikeréért” – fogalmazott Szollár Domokos, a Mol-csoport kommunikációs igazgatója.

„A magyar póló tradicionálisan világhírű, boldog vagyok, hogy ilyen kiváló partereink vannak, mint például a Mol-csoport” – mondta Kemény Dénes, a magyar szövetség elnöke, hozzátéve, hogy babonásként is kimondottan örül ennek az együttműködésnek.

„Volt már egy ilyen megállapodásunk, méghozzá 2008-ban, a pekingi olimpia előtt...” – emlékeztetett.

Kínában Kemény Dénes irányításával a férfiválogatott sorozatban harmadszor nyerte meg az ötkarikás játékokat.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik