Vizes-vb: a spanyol pólósok szerint szurkolóik nélkül nem sikerült volna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.01. 00:26
Egygólos (13–12) győzelem aratott a magyar együttes ellen, így készülhet az Ausztrália elleni döntőre a spanyol női vízilabda-válogatott a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon. A spanyolok szerint szurkolóik jelenléte döntőnek bizonyult.
„Nagyon agresszívan tudtunk védekezni, és ez kapusként a segítségemre szolgált – mondta Laura Ester. – ez a döntőnk különbözik majd a londonitól, tekintve, hogy hazai pályán vagyunk. Elképesztő volt az a szurkolás, amit a nézőktől kaptunk, sokat segített nekünk, szinte ők toltak minket előre. A döntőben is nyerni akarunk!”

„Nem ez volt a legjobb teljesítményünk, de továbbjutottunk – nyilatkozta Roser Tarrago, aki egy góllal vette ki a részét a sikerből. – Az Ausztrália elleni döntő szerintem még ennél az elődöntőnél is elképesztőbb lesz. Ezt a győzelmet nem tudtuk volna elérni a drukkereink nélkül.”

„A spanyol egy nagyon jó együttes – dicsérte a győztest a vesztes egyik kulcsjátékosa, az elődöntőt két góllal záró Kisteleki Dóra. – Az utolsó negyedben már komoly nehézségeink voltak, mert előtte már sokat kellett emberhátrányban játszanunk. El kell felejtsük ezt a mérkőzést, és koncentrálnunk kell a bronzérem megszerzésére.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik