Nagy Viktor: „Mindent az olimpiára tettem fel...”; Poszteren Tokió magyar hősei

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.08.10. 23:58
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Újra a Bajnokok Ligája főtáblájának küszöbén a Ferencváros. A prágai Slavia ellen sikerült megőrizni egyet az idehaza kiharcolt kétgólos előnyből, amivel ráadásul az is, hogy a zöld-fehérek legrosszabb esetben is az Európa-liga csoportkörében szerepelnek. Tudósítás, statisztikák, vélemények és interjúk a Slavia–Fradi visszavágóról három oldalon.
Újra a Bajnokok Ligája főtáblájának küszöbén a Ferencváros.
A prágai Slavia ellen sikerült megőrizni egyet az idehaza kiharcolt kétgólos előnyből, amivel ráadásul az is, hogy a zöld-fehérek legrosszabb esetben is az Európa-liga csoportkörében szerepelnek. Tudósítás, statisztikák, vélemények és interjúk a Slavia–Fradi visszavágóról három oldalon.

Az olimpiai bronzérmes Nagy Viktor úgy érzi, megérte a fáradság. A Tokióval búcsúzó vízilabdakapus Lakner Gábornak nemcsak az olimpiát megelőző időszakról és a dobogóig vezető útról, hanem a lehetséges civil folytatásról is beszélt.

Tomori Zsuzsa könnyen lehet, hogy nem játszik többé a válogatottban. Elképzelhető, hogy a rutinos kézilabdázó kipróbálja magát külföldön, és még mindig bánja, hogy a franciák ellen nem sikerült az olimpián a bravúr. Papp Bálint interjúja.

Tóth Krisztián rengeteg energiát tett bele a tokiói bronzba, és nincs hiányérzete. Ugyanakkor, amint azt Lipiczky Ágnesnek elmondta, neki is hiányzik még egy igazán nagy győzelem.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik