Vizes vb: reggel 8 helyett este 8-ra ér haza a magyar csapat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.10. 19:31
Bár csak perceken múlott, így is lekéste az isztambuli repülőtéren a csatlakozást a magyar úszóválogatott, ezért csak este nyolc előtt várható a Budapestre érkezésük – értesült a Telekom Sporthír Szolgálat munkatársa.

„Még nem volt vasárnap éjfél, amikor elhagytuk Kazanyt, és azt reméltük, hogy hétfőn reggel időben hazaérünk, de nem így történt. Az isztambuli légikikötőben nagyot futottunk, de ez is kevés volt ahhoz, hogy a budapesti géphez időben érkezzünk. A földi személyzet minden segítséget igyekezett megadni nekünk, nem rajtuk múlott, hogy több mint fél napot fogunk késni" – mondta Kiss László, a válogatott szövetségi kapitánya.

A magyar sportolókat és a kísérőiket egy négycsillagos szállodába szállították, ahol legalább aludni tudtak. Több szerencséje volt a kétszeres kazanyi világbajnok Hosszú Katinkának és a férj-edzőjének, Shane Tusupnak, a Verrasztó testvéreknek és az édesapjuknak, valamint Jakabos Zsuzsannának és az edzőjének, Petrov Ivánnak, akik nem Isztambulba repültek, hanem Moszkvába, ahol kedden és szerdán FINA világkupaversenyt rendeznek.

A történethez tartozik, hogy a budapesti csatlakozásról lemaradt versenyzők és vezetők csomagjai terv szerint megérkeztek a Liszt Ferenc repülőtérre, és ott várják a gazdáikat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik