Vizes vb: „Nem a játékosok veresége, hanem a kapitányé”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.01. 19:46
Merész András szerint az Egyesült Államoktól elszenvedett vereség nem a játékosoké, hanem a kapitányé. Mint ismert, az amerikai női vízilabda-válogatott 12–7-re kiütötte a magyar csapatot a kazanyi vizes világbajnokságon.

„Ha kétszer annyi kapura lövése van az ellenfélnek, sosem nyerünk. Nem tudtunk kialakítani tiszta lövőhelyzeteket. De mindenki odarakta magát, ennyi volt bennünk. Fejlődnünk kell, mert ez édeskevés lesz” – mondta Keszthelyi Rita a találkozó után az M4-nek.

„Az amerikaiak ennyivel erősebbek voltak. Abszolút ránk erőltették az akaratukat. Nem tudtunk mit kezdeni a szoros emberfogásukkal, az elején kifejezetten rossz döntéseket hoztunk. Ez nem a játékosok veresége, hanem a kapitányé. Még van meccsünk ezen a vébén, aztán meglátjuk, hogy mit hoz a jövő” – mondta Merész András szövetségi kapitány. Keszthelyi Rita a találkozó után az M4-nek.

„Az amerikaiak ennyivel erősebbek voltak. Abszolút ránk erőltették az akaratukat. Nem tudtunk mit kezdeni a szoros emberfogásukkal, az elején kifejezetten rossz döntéseket hoztunk. Ez nem a játékosok veresége, hanem a kapitányé. Még van meccsünk ezen a vébén, aztán meglátjuk, hogy mit hoz a jövő” – mondta Merész András szövetségi kapitány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik