Jégkorong: bő kerettel dolgozott az U18-as leányválogatott

Vágólapra másolva!
2021.10.25. 11:14
Címkék
A képességfejlesztésen volt a hangsúly a győri, divízió I/A csoportos vb-re készülő U18-as leány jégkorong-válogatott októberi összetartásán.

Két napot készült együtt a U18-as leányválogatott, az edzői stáb ezúttal nagyjából ötven játékost nézett meg – számolt be a szövetség honlapja.

Forrás: MJSZ
Forrás: MJSZ

 •  Forrás: MJSZ

„Most meghívtunk olyanokat is, akik a szélesebb látókörben ott vannak, de korábban nem kaptak lehetőséget, és kisebb egyesületek ajánlását is kikértük. Két csoportra osztottuk a játékosokat az edzésekre. Ez a tábor most a képességfejlesztésről szólt. Aki az elején még megilletődött volt, az első délutánra már felvette a ritmust. Többen is kellemes meglepetést okoztak” – mondta Bedő Botond vezetőedző.

Ezúttal vendégedzők is dolgoztak a kerettel. Ez azért is hasznos, mert ők is testközelből látják, milyen munka folyik a válogatottnál, az edzők mit várnak el, és a klubokban miként lehet fejleszteni a játékosokat.

Az U18-as válogatott novemberben és decemberben is nemzetközi tornákon vesz részt, majd megkezdi a közvetlen felkészülést a januári, győri divízió I/A világbajnokságra.

További korosztályos hírekJÉGKORONGBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik