Futball: fegyelmezett játék a cél a lettek elleni U21-es Eb-selejtezőn

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2021.11.12. 13:57
Címkék
Gera Zoltán, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője a lettek elleni Eb-selejtező előtt nyilatkozott az MLSZ oldalának; kiemelte, hogy koncentrált és fegyelmezett játékra lesz szüksége csapatának, ha nyerni akar.

A magyar U21-es válogatott pénteken 17.45-től a lett korosztályos csapatot fogadja a felcsúti Pancho Arénában Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen. A két együttest jelenleg csak egy pont választja el egymástól a csoporttabellán, de a magyar csapat célja, hogy ez négy pontra változzon péntek estére.

A magyar U21-es válogatott Felcsúton fogadja Lettországot Forrás: mlsz.hu
A magyar U21-es válogatott Felcsúton fogadja Lettországot Forrás: mlsz.hu

A magyar U21-es válogatott Felcsúton fogadja Lettországot  •  Forrás: mlsz.hu

Az MLSZ tájékoztatása szerint eredeti kerethez képest annyi változás történt az elmúlt napokban, hogy Komáromi György sérülés miatt nem tudott csatlakozni a válogatotthoz, a szakmai stáb Temesvári Attilát és a pécsi Katona Leventét is meghívta a keretbe.

„A játékosok jól dolgoztak az előző napokban, némileg megnehezítve a dolgunkat a kezdőcsapat összeállításában. Az előttünk álló mérkőzéseken a legfontosabb az lesz, hogy elkerüljük az egyéni hibákat, mert az előző mérkőzéseken keményen megbüntettek ezért az ellenfelek. Nehéz mérkőzésre számítok pénteken, a lettek keményen, fizikai erejüket kihasználva futballoznak, és csakis akkor lehetünk eredményesek, ha végig koncentráltan, fegyelmezetten és nagyobb hibák nélkül játszunk” – mondta a mérkőzés előtti napon a válogatott szövetségi edzője, Gera Zoltán.

A magyar válogatott a pénteki mérkőzés után Telkiben folytatja a felkészülést, majd vasárnap utazik el Izraelbe, a jövő keddi Eb-selejtező helyszínére.

További korosztályos hírekLABDARÚGÁSBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik