Jégkorong: az U16-os Rookie-kupának Fehérváron kell maradnia

utanpotlassport.hu utanpotlassport.huutanpotlassport.hu utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.20. 19:12
Címkék
A hét végén rendezik meg az U16-os Rookie Cup négyes döntőjét Székesfehérváron. A hazai pályán szereplő, címvédő Ocskay-akadémia mellett az osztrák Klagenfurt, valamint két szlovén együttes, a Slavia Junior és Mladi Jesenice küzd az elsőségért.

Bruckner VinceCímvédésre készül az Ifj. Ocskay Gábor Akadémia a pénteken kezdődő U16-os Rookie Cup székesfehérvári döntőjében. A hazaiak mellett az osztrák Klagenfurt, a DVTK Jegesmedvéket a négyes döntőtől elütő, szlovén Slavija Junior és a negyedik selejtezőtornáról bejutó, szintén szlovén Mladi Jesenice szerepel. A viadalt körmérkőzéses rendszerben bonyolítják le, mindenki játszik mindenkivel, úgy alakul ki a végeredmény.Bruckner VinceCímvédésre készül az Ifj. Ocskay Gábor Akadémia a pénteken kezdődő U16-os Rookie Cup székesfehérvári döntőjében. A hazaiak mellett az osztrák Klagenfurt, a DVTK Jegesmedvéket a négyes döntőtől elütő, szlovén Slavija Junior és a negyedik selejtezőtornáról bejutó, szintén szlovén Mladi Jesenice szerepel. A viadalt körmérkőzéses rendszerben bonyolítják le, mindenki játszik mindenkivel, úgy alakul ki a végeredmény.

A címvédő Ocskay Akadémia újra megnyerné a négyes döntőt. Forrás: jegkorongblog.hu
A címvédő Ocskay Akadémia újra megnyerné a négyes döntőt. Forrás: jegkorongblog.hu

A címvédő Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia újra megnyerné a négyes döntőt  •  Forrás: jegkorongblog.hu

A tavalyi győztes Ocskay-akadémia Final Fourba vezető útja aránylag simának mondható, mivel az ausztriai Villachban rendezett play-offról veretlenül, százszázalékos mérleggel jutott a fináléba: a hazai csapatot 6-0-ra, a Spiller Péterrel a kapuban felálló EHC Münchent 8-3-ra, az Olimpija Ljubljanát pedig 4-1-re győzte le. Az előjelek tehát jók, a fehérváriak a döntőbe kerüléssel teljesítették az első célt, a bravúros címvédés már a napi formán is múlik. Ugyanakkor mindenképpen előnyt jelenthet, hogy hazai pályán léphet jégre a csapat. A játékosok egyértelműen a négyes döntő megnyerésére készülnek, szerintünk otthon nem is lehet más a cél.

A szervezők arról is gondoskodnak, hogy a háromnapos rendezvény megfelelő hangulatban folyjon le, mivel a belépés ingyenes, valamint pályázatot hirdettek "Vidd jégre osztályodat" címen, miszerint a legnagyobb létszámban a helyszínre látogató iskolák Decathlon vásárlási utalványban részesülnek.

A Rookie Cup négyes döntőjének menetrendje:
2017. április 21., péntek, 16:10: EC KAC–Slavija Junior
2017. április 21., péntek, 19:10: Fehérvár–Mladi Jesenice
2017. április 22., szombat, 16:10: EC KAC–Fehérvár
2017. április 22., szombat, 19:10: Slavija Junior–Mladi Jesenice
2017. április 23., vasárnap, 10:10: Fehérvár–Slavija Junior
2017. április 23., vasárnap, 13:10: EC KAC–Mladi Jesenice

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik