Úszás: Nem kellett a lélegeztetőgép, ez jó - Cseh László

Vágólapra másolva!
2010.06.19. 08:42
null
AZ EB-JEGYEKET A KÉPRE<br />KATTINTVA RENDELHETI MEG!
Jakabos Zsuzsanna kettő, m&iacute;g Cseh L&aacute;szl&oacute; egy sz&aacute;mban diadalmaskodott az olaszorsz&aacute;gi Pescar&aacute;ban 47. alkalommal ki&iacute;rt Settecolli-kupa elnevez&eacute;sű nemzetk&ouml;zi &uacute;sz&oacute;viadal p&eacute;nteki napj&aacute;n.
Cseh László edzője, Turi György jobb időt várt tanítványától 400 vegyesen (Cseh 4:13.08-cal csapott célba), de nem bánkódott különösebben emiatt.„Minden úszásnemben van még egy másodperc, vagyis nincs miért aggódnunk. Laci lassan kezdett, gyorson meg már akkora volt az előnye, hogy kiengedett” – mondta a tréner.

„Ha hátbaveregetés nem is, egy kis paskolás talán jár nekünk – reagált Cseh László. – Nem volt tökéletes döntő, egyszerűen nem mertem magam odatenni, féltem, hogy a végére elfogy az erőm. De nem fogyott el, és ez jó! Akkor lenne gond, ha a szervezők itt kerülgetnének valamiféle lélegeztetőgéppel, de nem kell, sőt megint beugranék a medencébe egy jót versenyezni!”  

Ha Cseh László teljesítményét kiválóra értékeljük, nehéz jelzőket találni Jakabos Zsuzsanna pénteki produkciójára. A pécsi lány kezdésként megnyerte a 200 méter pillangó döntőjét (2:08.80), majd ráadásként 400 méter vegyesen is diadalmaskodott (4:44.17). A tetejébe Jakabos 200 méter pillangón megközelítette élete legjobbját (2:08.34), amelyet még a római vb-n úszott. Űrruhában…

Nem véletlenül jegyezte meg Fehérvári Balázs a csinos úszólányról, hogy „Zsuzsi élete minden szempontból rendben van, keményen dolgozik, mondja és látszik is rajta, hogy szeret úszni, egyszerűen élvezi az egészet.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik