Tusványos: ezt tanulta meg Shane Tusup Erdélyben

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2022.07.26. 11:26
„Véget ért Tusnád, idegenként érkeztem, de barátként távozom és térek vissza” – írta Facebook-posztjában a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor programjairól hazatérő Shane Tusup.

„Jó volt megismerni Erdély szépségeit, és ezeréves történelmét, imponál ez a sokszínű és ősi kultúra. Megtanultam, hogy a medve nem játék, a pálinkával pedig vigyázni kell, és hogy a székely vendégszeretetnek nincs párja. Jó volt együtt!” – írta magyar és angol nyelvű posztjában a Magyarországon élő úszóedző, akinek medvés kalandjáról ide kattintva láthat videót. „Jó volt megismerni Erdély szépségeit, és ezeréves történelmét, imponál ez a sokszínű és ősi kultúra. Megtanultam, hogy a medve nem játék, a pálinkával pedig vigyázni kell, és hogy a székely vendégszeretetnek nincs párja. Jó volt együtt!” – írta magyar és angol nyelvű posztjában a Magyarországon élő úszóedző, akinek medvés kalandjáról ide kattintva láthat videót.

Mint ismert, két év után került sor ismét a Bálványosi Nyári Szabadegyetemre és Diáktáborra Tusnádfürdőn több tízezer erdélyi és magyarországi résztvevővel. A 31. eseményen a Szerencsejáték Zrt. és a Nemzeti Sport közös kezdeményezésében most először egyedülálló sporttematikájú program volt a központi helyszínen július 20–23. között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik