Ajánló: a csúcs elmaradt, a lagzi nem

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.16. 16:14
Csúcsdöntésre készült Papp Márk az idei Lidl Balaton-átúszáson, ám a csupasport.hu-nak elmondta, hogy sem a körülmények, sem az, hogy egyedüli válogatott versenyzőként vágott neki a távnak, nem kedvezett a tervének.

A Balaton-átúszás győztese, Papp Márk elégedetten és legfőképpen gyorsan kászálódott ki a vízből – és minden oka megvolt rá. A kicsit nehezebb körülmények közötti teljesítésről beszélt a csupasport.hu-nak.Papp Márk elégedetten és legfőképpen gyorsan kászálódott ki a vízből – és minden oka megvolt rá. A kicsit nehezebb körülmények közötti teljesítésről beszélt a csupasport.hu-nak.

„Hogy mi volt a legmeghatározóbb élmény az idei Balaton-átúszáson? Az, hogy hajnali három óra ötven perckor szólalt meg az ébresztőóra, és gyakorlatilag fél nyolckor már vízben is voltam” – mesélte a csupasport.hu-nak Papp Márk, aki zökkenőmentesen, sorban állás nélkül jutott el a rajtig, s gyakorlatilag ötszáz méter megtétele után már egyedül, az élen tempózott a cél felé.

Nemhiába a sietség, igyekeznie kellett, nehogy lekésse a sógora szombat délutáni esküvőjét... Szerencsére időben érkezett, s lelkesen bulizott hajnali kettőig Budaörsön.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik