Tokió 2020: íme, ilyen ruhában lesznek női pólósaink – galéria

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2021.06.11. 19:34
Az amerikai edzőtáborból a közelmúltban hazatérő magyar vízilabda-válogatott tagjai péntek délután kiválasztották, milyen ruhát fognak viselni Tokióban.
Immár olimpiai ruhában női vízilabdázóink (Fotó: Tumbász Hédi)
A FOTÓRA KATTINTVA KÉPGALÉRIA NYÍLIK!
Immár olimpiai ruhában női vízilabdázóink (Fotó: Tumbász Hédi) A FOTÓRA KATTINTVA KÉPGALÉRIA NYÍLIK!

 

A hétköznapokon mulatni vágyó emberekkel teli Akvárium Klub funkciót váltott nemrégiben; bulik helyett ruhapróbáknak ad otthont a következő három héten. Egy átlagos napon délelőtt tíztől este nyolcig 24 ember megállás nélkül azért dolgozik, hogy az olimpikonjaink, valamint az őket kísérő stábtagok mind megkapják a ruhákat, amelyeket Tokióban viselnek. Péntek délután háromtól a női vízilabda-válogatott tagjai kerültek sorra. A lányok két órán keresztül folyamatosan öltözködtek, és megdöbbentő, mennyi ruhát kell majd összepakolniuk az ötkarikás játékokra; egy átlagos méretű bőrönd egyáltalán nem elég...

Magukkal kell vinniük az olimpia faluban viselendő szabadidős ruhákat, a melegítőket, valamint az elegáns öltözetet a nyitó- és záróünnepségre – és ezek csak a formaruhák. A lányok kedvére nem volt panasz, érződött rajtuk, nem számít, hányadik olimpiájára készül az ember, a ruhapróbának mindig magával ragadó hangulata van. Ezenkívül, ha lett is volna egy-egy laposabb pillanat, Keszthelyi-Nagy Rita kutyája egyből magára vonta mindenki figyelmét, és szórakoztatta a csapattársakat és a helyszínen dolgozó fiatalokat is.

„Nagyon tetszenek a ruhák! Noha ez a negyedik próbám már, nagyon izgalmas ez az alkalom egyrészt a stílus miatt, kíváncsiak voltunk, mit fogunk hordani Tokióban. Másrészt az ehhez hasonló programok jelzik az olimpia közelségét, és ez természetesen nagy izgalommal tölt el minden sportolót – mondta Gangl Edina. – Nemrég értünk haza az amerikai edzőtáborból, amely az eredmények dacára rendkívül hasznosnak bizonyult, jó tapasztalatokat szereztünk. A kéthetes edzőtábor a csapategységre is nagyon jó hatással van, jól összekovácsolódtunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik