Hazatértek a hősök; Kétgólos előnyről kezd a Fradi – kedd

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.08.10. 00:05
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Isten hozta Tokió magyar hőseit! A BOK-csarnokban lelkes rajongók készítettek szelfit, kértek autogramot, és köszöntötték vastapssal a nyári olimpia valamennyi magyar érmesét és pontszerzőjét – áradt a szeretet. Riport, interjúk és vélemények, Rio és Tokió összehasonlítása két oldalon.
Isten hozta Tokió magyar hőseit!
A BOK-csarnokban lelkes rajongók készítettek szelfit, kértek autogramot, és köszöntötték vastapssal a nyári olimpia valamennyi magyar érmesét és pontszerzőjét – áradt a szeretet. Riport, interjúk és vélemények, Rio és Tokió összehasonlítása két oldalon.

Összesen 2.39 milliárd forintot értek a tokiói eredmények. Csipes Tamarának, Milák Kristófnak és Kozák Danutának kilenc számjegyű összeggel hálálta meg az ország az elmúlt két és fél hét világszínvonalú produkcióját – teljes lista és háttér az olimpiai honoráriumról.

A Ferencváros 2–0-ról kezdi a Slavia elleni BL-visszavágót. A csehek aggódnak, de bizakodnak is, Peter Stöger csapata viszont nem dőlhet hátra, óvnia kell az eredményt a továbbjutáshoz, amely egyszersmind az Európa-liga biztos csoportkörét is jelentené. Helyszíni jelentés két oldalon.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet – a tokiói olimpián ragyogóan szereplő korosztályos sportolókkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik