Érthetetlen Vidi-hullámvölgyek; Útnak indult Tokióba a legnagyobb magyar csapat

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.07.16. 22:54
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

• Bravúros csoportkörök és felfoghatatlan kudarcok váltakoznak Fehérváron. Az európai kupákban most éppen a kudarc következett be, hiszen az örmény Ararat kiverte az Európa-konferencialiga selejtezőjéből a magyar bajnoki bronzérmest. A hasonló bukták persze nem példa nélküliek – múltidézés, vélemények, lapszemle és elemzés két oldalon.
• Bravúros csoportkörök és felfoghatatlan kudarcok váltakoznak Fehérváron.
Az európai kupákban most éppen a kudarc következett be, hiszen az örmény Ararat kiverte az Európa-konferencialiga selejtezőjéből a magyar bajnoki bronzérmest. A hasonló bukták persze nem példa nélküliek – múltidézés, vélemények, lapszemle és elemzés két oldalon.

• Útnak indult a legnagyobb magyar ötkarikás kontingens. Lipiczky Ágnes és Lakner Gábor ott volt Ferihegyen, ahol pólósok, kézilabdázók, dzsúdósok és sportlövők is elbúcsúztak az itthoniaktól, s elrepültek Japánba.

• Lőrincz Tamást nem zavarja, hogy nem lesznek nézők az olimpián, sőt az sem zavarná, ha csarnok sem lenne. Világ- és Európa-bajnoki címvédőnknek kicsi, ám méregerős mezőnyben kell helytállnia, és élete álma teljesülne be azzal, ha öccsével, Viktorral együtt állnának fel a dobogóra. Kohán Gergely interjúja.

• Babos Tímea csípősérülés miatt lemarad Tokióról. Ráadásul egyszersmind páros társa, Jani Réka indulását is megakadályozza – Klein Ron írása a magyar tenisz szomorú napjáról.

• És ha szombat, akkor Képes Sport, ezúttal ismét 12 oldalon – az olimpiatörténet legjeivel, a Federico Chiesa, Álvaro Morata duóval, Téglás Péterrel és a Fradi-sorozat újabb epizódjával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik