Videó: „Idióta vagy!” – kikelt magából a szerb teniszező

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.01. 15:00
Viktor Troicki, a wimbledoni nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének 25. kiemeltje, óriási csatában, öt játszmában kikapott Albert Ramos-Vinolastól, így már a második fordulóban búcsúzott a tornától. A szerb teniszező nehezen viselte a vereséget, különösen a találkozó végén, egy vitatott pont után kelt ki magából.

Az ötödik, döntő játszma legvégén a spanyol teniszező hosszúnak tűnő szerváját ásznak ítélte meg a bíró, ekkor Troickinál elszakadt a cérna, hiszen így Ramos mérkőzéslabdához jutott. A szerb először azt próbálta bizonygatni a játékvezetőnél, hogy nincs fehér folt a labdán, hiszen nem érte a vonalat, ez azonban nem hatotta meg a mérkőzést vezető olasz Damiano Torellát.

„Te vagy a legrosszabb bíró a világon! Borzasztó, amit itt műveltél, idióta vagy!” – üvöltözött a szerb teniszező, miközben dühében a labdát is elütötte.

Ezután Troicki megnyugodott, de Ramos beütötte a meccslabdáját, így a mérkőzés befejezése után folytatta a bíróval való veszekedést, amiért 5000 fontos büntetést kell majd fizetnie.

Íme, az eset videón:



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik