Videó: szexista kérés - Bouchard megtette, amit S. Williams nem

Vágólapra másolva!
2015.01.22. 22:45
Furcsa kérést kapott az amerikai Serena Williams és a kanadai Eugenie Bouchard az Australian Openen: arra próbálták rávenni őket a mérkőzésük utáni televíziós interjúban, hogy mutassák meg magukat és forduljanak körbe a nézőknek. Bouchard kis hezitálás után eleget tett a feladatnak, Williams azonban megtagadta a riporter kérését.

Mindkét teniszező feltűnő ruhát viselt, a riporter figyelmét pedig természetesen ez nem kerülte el, ennek ellenére nem mondhatjuk szokványosnak a kérést.

„Nagyon váratlan volt. Egy idős férfi arra kért, hogy forduljak körbe, vicces volt" – mondta a hetedik helyen kiemelt Eugenie Bouchard, aki végül eleget tett a kérésnek. Nem úgy Serena Williams:

A riporter azt kérte, hogy forduljak körbe a szerelésemben, mutassam meg magam a nézőknek. Nem akartam megtenni, mert nekem nincs szükségem az extra figyelemre. Az élet rövid, sokkal fontosabb dolgokra kell figyelnem. Akár körbeforgok, akár nem, a világ nem dől össze. Ha erre kérik a nőket, miért nem kérdezik meg Nadalt vagy Federert is?” – fejtette ki véleményét a többek által szexistának titulált kérésről Serena Williams, az amerikai játékos azonban maga nem akarta minősíteni a kérést.

Eugenie Bouchard megcsinálta

Serena Williams így nyilatkozott a riporter kéréséről

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik