US Open: megvan Fucsovics következő meccsének időpontja

Vágólapra másolva!
2020.09.05. 12:22
Pénteken késő este a US Open szervezői közzétették a torna szombati napjának pontos menetrendjét, vagyis kiderült, hogy ki, mikor játszik.

Ezek szerint a férfi egyes előző fordulójában a 14. helyen kiemelt Grigor Dimitrovot ötszettes, 4 óra 50 perces csatában legyőző Fucsovics Márton a szintén ötszettes, ám „csak” közel négyórás meccset játszó, a világranglista 82. helyét elfoglaló amerikai Frances Tiafoe ellen szombaton az egyik fő pályának számító Louis Armstrong Stadion 3. meccsén, magyar idő szerint szombat este fél kilenckor kezd a legjobb 16 közé jutásért – habár ez valószínűleg valamivel későbbre csúszhat az eddigi tapasztalatok alapján.Grigor Dimitrovot ötszettes, 4 óra 50 perces csatában legyőző Fucsovics Márton a szintén ötszettes, ám „csak” közel négyórás meccset játszó, a világranglista 82. helyét elfoglaló amerikai Frances Tiafoe ellen szombaton az egyik fő pályának számító Louis Armstrong Stadion 3. meccsén, magyar idő szerint szombat este fél kilenckor kezd a legjobb 16 közé jutásért – habár ez valószínűleg valamivel későbbre csúszhat az eddigi tapasztalatok alapján.

A női párosok versenyében első kiemelt Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán a 2. fordulóban a kanadai Gabriela Dabrowski és az amerikai Alison Riske alkotta duó ellen a 11. pálya szintén 3. meccsén – ugyanúgy mint Fucsovics – 20.30-kor kezd a negyeddöntőbe jutásért. Tegyük hozzá, a hivatalos kiírás szerint – mert itt is lehet csúszás. Az pénteken már eldőlt, hogy Babosék – továbbjutásuk esetén – a legjobb nyolc között az Asia Muhammad, Taylor Townsend alkotta amerikai párossal csaphatnak össze az elődöntőért.

FRISSÍTÉS, 12.20

A szervezők magyar idő szerint szombaton délelőtt módosítottak a programon és Babosék páros meccsét szombatról áthelyezték vasárnapra.

US OPEN, NEW YORK (53 402 000 dollár, kemény pálya)
FÉRFI EGYES, 3. FORDULÓ (a 16 közé jutásért)
várhatóan 20.30:
Fucsovics Márton–Frances Tiafoe (amerikai) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik