Terepjáróhoz is kötötték – szexi fotók és pályakép a US Open új királynőjéről

Vágólapra másolva!
2017.09.10. 10:58
null
Sloane Stephens érthetően jókedvű volt győzelmét követően (Fotó: AFP)
Mint ismert, New Yorkban győzött, így első Grand Slam-győzelmét ünnepelhette a 24 éves Sloane Stephens. A januárban még lábműtéten áteső, szeptemberben már US Opent nyerő játékost ezúttal egy kicsit más oldaláról mutatjuk be.

Stephens 1993-ban született Floridában, az Egyesült Államokban. Édesanyja úszott, édesapja 1988 és 1993 között az NFL-ben szerepelt futóként, sőt, egyszer a Pro Bowlra is meghívták – vélhetően innen ered Sloane sport iránti szeretete.

Kilencéves korában kezdett teniszezni, tizenéves korában sok helyre járt különböző tornákra – többek között Franciaországba és Olaszországba, illetve Angliába is. 2010-ben párosban Babos Tímea oldalán nyert Wimbledonban, a Roland Garroson és a US Openen a juniorok között.

Az amerikai sportoló eddig négy WTA-tornát nyert meg (Oaklandben, Acapulcóban, Charlestonban és Washingtonban), Grand Slam-tornán eddig legtovább a 2013-as Australian Open elődöntőjéig jutott.

Stephens lábtörés miatt nem versenyzett a riói olimpia és az idei wimbledoni torna között. Hat héttel ezelőtt még 957. volt a világranglistán, most pedig a 17. helyre ugrott fel – a WTA történetében még soha senki nem lépett előre ekkorát ilyen rövid idő alatt!

Még egy kis viccelődéshez is volt kedve (Fotó: AFP)
Még egy kis viccelődéshez is volt kedve (Fotó: AFP)


Stephens magánéletéből sem marad ki a sport, párja a jelenleg a Toronto FC-ben futballozó, korábban Spanyolországban és Angliában is játszó amerikai válogatott labdarúgó, Jozy Altidore.

A teniszező kedvenc időtöltése, ha az ágyában, pizsamában nézheti kedvenc sorozatát, a Magyarországon is ismert Feketelistát.

Néha egy kis pihenés sem árt (Fotó: sloanestephens.com)
Néha egy kis pihenés sem árt (Fotó: sloanestephens.com)

 

Meg egy kis edzés sem… (Fotó: sloanestephens)
Meg egy kis edzés sem… (Fotó: sloanestephens)

NYC.

11.5k Likes, 263 Comments - Sloane Stephens (@sloanestephens) on Instagram: "NYC."

Coming for you, New York

9,458 Likes, 152 Comments - Sloane Stephens (@sloanestephens) on Instagram: "Coming for you, New York"

Casual Friday afternoon

5,097 Likes, 59 Comments - Sloane Stephens (@sloanestephens) on Instagram: "Casual Friday afternoon "





 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik