Tenisz: Kaszatkina nyerte a Granbyban rendezett viadalt

Vágólapra másolva!
2022.08.28. 08:49
null
Kaszatkina szép győzelmet aratott (Fotó: Getty Images)
Darija Kaszatkina nyerte a kanadai Granbyban rendezett 251 ezer dollár összdíjazású kemény pályás női tenisztornán, míg az amerikai  Winston-Salemben rendezett  732 ezer dollár  összdíjazású kemény pályás férfi tornát a francia Adrian Mannarino nyerte meg – jelentette a Magyar Távirati Iroda.

A szombati fináléban az első helyen kiemelt orosz játékos két játszmában csaknem két óra alatt nyert a kilencedik kiemelt ausztrál Daria Saville ellen.

A 25 éves Kaszatkinának ez volt pályafutása során a hatodik sikere WTA-tornán, idén a második trófeáját gyűjtötte be, legutóbb San Joséban diadalmaskodott.

WTA-250, GRANBY (251 750 dollár, kemény pálya)
DÖNTŐ

Kaszatkina (orosz, 1.)–Saville (ausztrál, 9.) 6:4, 6:4

Adrian Mannarino nyerte az egyesült államokbeli Winston-Salemben rendezett 823 ezer dollár összdíjazású keménypályás férfi tenisztornát.

A 34 esztendős francia játékos a fináléban a szerbiai Laslo Djerét győzte le két játszmában.

Mannarino az első fordulóban négy meccslabdát hárítva, három rövidítéssel zárult játszmában gyűrte le a selejtezőből érkező ausztrál Christopher O'Connellt, utána viszont szettveszteség nélkül hódította el karrierje második trófeáját, ráadásul a torna történetének legidősebb, második balkezes győztese lett.

A francia teniszező eddigi egyetlen sikerét 2019-ben a hollandiai 's-Hertogenboschban aratta.

ATP 250-ES TORNA, WINSTON-SALEM (823 420 dollár, kemény pálya)
Mannarino (francia)–Djere (szerb) 7:6 (7–1), 6:4

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik