Tenisz: Babosék nem álltak ki a negyeddöntőre, Gálfiék elődöntősök Dubaiban

Vágólapra másolva!
2020.12.09. 15:15
null
Mladenovic sérülése miatt búcsúzott Babos (Fotó: habtoortennis.com)
Gálfi Dalma játék nélkül elődöntőbe jutott párosban a 100 ezer dollár (29.8 millió forint) összdíjazású kemény pályás dubai női tenisztornán, később egyesben kiesett, míg párosban az első kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó nem állt ki negyeddöntőjére, utóbbi sérülése miatt – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

A magyar játékos oldalán a szlovák Tereza Mihalíkovával játék nélkül lett elődöntős, miután az ellenfél svájci duó nem állt ki ellenük. Gálfi kedden egyesben is pályára lép majd: magyar idő szerint 13 óra körül, ellenfele a hatodik kiemelt cseh Barbora Krejcíková lesz a nyolcaddöntőben.

Párosban az első kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic francia kettős 11.30-kor vívja negyeddöntőjét egy spanyol, szlovén duó ellen.

FRISSÍTÉS, 15.00:

A világranglistán 222. Gálfi két szettben 6:2, 6:4-re kikapott a hatodik kiemelt cseh Barbora Krejcíkovától, aki 65. a WTA-rangsorban.

A párosoknál az első kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős nem állt ki negyeddöntőjére egy spanyol, szlovén duó ellen, mivel a francia teniszező néhány órával korábban négy gém után, sérülés miatt feladta a meccsét egyesben.

ITF-TENISZTORNA, DUBAI (100 000 dollár, kemény pálya)
PÁROS, NEGYEDDÖNTŐ

Gálfi Dalma, Tereza Mihalíková (magyar, szlovák)–Viktorija Golubic, Stefanie Vögele (svájci) játék nélkül
Aliona Bolsova, Kaja Juvan (spanyol, szlovén)–Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 1.) játék nélkül
EGYES NYOLCADDÖNTŐ
Barbora Krejcíková (cseh, 6.)–Gálfi Dalma 6:2, 6:4

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik