Tenisz: Fucsovics Dimitrovval játszhat a miami mestertornán

K. R.K. R.
Vágólapra másolva!
2018.03.19. 20:59
Elkészült a teniszezők miami mestertornájának sorsolása, amelyből kiderül, hogy Fucsovics Márton akár a világbajnoki címvédő Grigor Dimitrovval is összecsaphat a második fordulóban!

Ehhez persze még a világranglistán 73. német Maximilian Marterernek is lesz egy-két szava, ugyanis a hétfői sorsolás értelmében ő lesz a legjobb magyar férfi játékos ellenfele az első fordulóban – a párharc győztese folytathatja a harmadik kiemelt bolgárral szemben.

A karriercsúcsot jelentő ranglista-60. Fucsovics legutóbb az Irvingben rendezett ATP-challengertornán az elődöntőig jutott.

A férfiversenyhez kapcsolódó hír, hogy Roger Federer az Indian Wells-i döntő elbukását követően vállalja a játékot Floridában, első kiemeltként a második fordulóban csatlakozik a versenyhez, selejtezőből érkező riválissal találkozik majd.

A női premiertornán a 47. helyen jegyzett Babos Tímeára Mona Barthel vár Miamiban, a némettel legutóbb a februári Hungarian Ladies Openen találkozott, akkor címvédőként 6:4, 4:6, 6:3-as vereséget szenvedett tőle.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik