Tenisz: csúszik Fucsovics csütörtöki mérkőzése

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.04.21. 16:01
null
Esőzés miatt csúszik Fucsovics Márton meccse (Fotó: AFP)
Esőzés miatt csúszik a Barcelonában zajló ATP 500-as torna csütörtöki programja, így jelen állás szerint Fucsovics Márton 15.30 helyett 19 órakor lép salakra, de valószínűbbnek tűnik, hogy csak holnap rendezik meg a brit Cameron Norrie elleni mérkőzését.

 

Az időjárás-előrejelzés alapján még legalább egy óráig fog esni az eső Barcelonában.

Az esőzés miatt félbeszakították a Federico Coria–Grigor Dimitrov, valamint a Sztefanosz Cicipasz–Ilja Ivaska mérkőzést.

Fucsovics Márton úgy jutott be a nyolcaddöntőbe, hogy az 1. fordulóban Jordan Thompsont, a 2. fordulóban Federico Delbonist búcsúztatta.

A világon 53.-ként jegyzett játékosunk így nyilatkozott csütörtökön a Nemzeti Sportnak:

„Nem gondolnám, hogy nagyszerűen sikerült volna az idei évkezdésem, van bennem némi hiányérzet az elvesztett meccsekkel kapcsolatban – így a 30 éves Fucsovics. – Viszont bizakodó vagyok, mert jó formában érzem magam jelenleg, remekül sikerült a felkészülésem a salakos szezonra, ezúttal szerencsére semmi sem akadályozta az átállást kemény pályáról. A Roland Garrost illetően azért még felesleges lenne találgatásokba bocsátkozni, egy akkora versenyen nagyon sok a változó, amiket figyelembe kell venni, de remélem, jól szerepelek majd. Itt, Barcelonában szerdán nagyon kijött a lépés, ennek Delbonis itta meg a levét – nos, ezzel a játékkal kiegyeznék Párizsban is! Norrie következik az ellenfelek sorában, és szerintem lehet esélyem ellene, jó meccset játszhatok vele. Nem csapkod, szépen lehet labdázni vele.”

TENISZ
11.00: ATP-torna, Barcelona, 3. forduló (Tv: Eurosport2)
Benne, jelen állás szerint 19.00-tól: Fucsovics Márton–Cameron Norrie (brit, 4.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik