Tenisz: Borsos Olivér az életéért küzd a balesete után

GY. F.GY. F.
Vágólapra másolva!
2020.07.28. 16:14
null
Borsos Olivér (jobbra) Balázs Attila mellett az egyik 2019-es versenyen (Fotó: Nemzeti Sport)
Szendrei Dániel és Gaál Cecília esküvője után borzalmas baleset érte a korábban az érdi női kézilabdázók és Balázs Attila mellett is dolgozó 29 éves Borsos Olivért, aki életveszélyes állapotban van.

Nem ünnepelhetett felhőtlenül múlt pénteki esküvőjük után Szendrei Dániel, a legmagasabban rangsorolt magyar teniszező, Balázs Attila gyerekkori barátja és edzője, valamint Gaál Cecília, mert az eseményt borzalmas szerencsétlenség árnyékolta be.

Ahogy arról elsőként a 24.hu beszámolt, a tihanyi lakodalmat követően a 29 éves Borsos Olivér – aki korábban teniszezett, később sportpszichológusként dolgozott az érdi női kézilabdázók mellett és szintén tagja volt Balázs Attila stábjának – tisztázatlan körülmények között balesetet szenvedett. A portál szerint, mivel kulcsukat a lagzi helyszínén felejtették, valószínűleg megpróbált felmászni párjával közös tihanyi szállásuk első emeleti szobájába, ám lezuhant – hogy pontosan mi történt, senki sem tudja.

Információnk szerint fejsérülést szenvedett és csigolyája is törött. Az esettel kapcsolatban megkerestük Borsos Olivér édesapját (édesanyja Szabó Edina, aki tíz évig edzette az Érd női kézilabdacsapatát), a korábbi 182-szeres válogatott kézilabdázó, jelenleg a Sport Televízió szakkommentátoraként dolgozó Borsos Attilát, aki arról tájékoztatta lapunkat, hogy fia súlyos, életveszélyes állapotban van és az életéért küzd. Hozzátette, Olivért nagyon sokan szeretik, drukkolnak és szorítanak neki, imádkoznak érte. Azt kérte mindenkitől, aki segíteni szeretne, hogy tegyék ugyanezt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik