Tenisz: Piros után Balázs is nyolcaddöntős Olaszországban

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.08.14. 20:48
null
Balázs Attila (Fotó: Koncz György)
Piros Zsombor után Balázs Attila is nyolcaddöntőbe jutott az olaszországi Cordenonsban zajló 69 ezer euró (22 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán.

 

Az ATP honlapja szerint a harmadikként rangsorolt Balázs Attilának az első fordulóban nem kellett pályára lépnie, így szerdán az olasz Federico Arnaboldi legyőzésével (6:1, 6:3) kezdte szereplését egyesben, következő ellenfele pedig a 15. helyen kiemelt argentin Francisco Cerundolo lesz.

Mint korábban beszámoltunk róla, Piros Zsombor – aki az első körben a spanyol Gerard Granollers-Pujolt búcsúztatta (6:3, 6:1) – a tizedikként rangsorolt horvát Nino Serdarusic ellen nyerve (6:3, 7:5) jutott be a nyolcaddöntőbe, amelyben a hatodik kiemelt szlovén Blaz Kavcic vár rá.

A két magyar játékos párosa szintén jól kezdte a tornát, a svéd Markus Eriksson és a brazil Felipe Meligeni Rodrigues Alves duójának legyőzése (6:2, 6:2) után a másodikként rangsorolt Nikola Cacic, Antonio Sancic szerb, horvát kettős következik a negyeddöntőben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik