Tenisz: hosszú bejegyzésben üzent Babos a rosszakaróinak

Vágólapra másolva!
2022.05.09. 21:33
null
Babos Tímea eddig maradt csöndben (Fotó: Instagram.com)
Amint arról beszámoltunk, Babos Tímea a japán Hibino Naóval oldalán nyerte meg párosban a floridai Bonita Springsben rendezett, 100 ezer dollár (36 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornát, ami után hosszú bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán, itt beszédes képeket osztott meg, és üzent – fogalmazása szerint – a rosszakaróinak.

Babos Tímea a floridai Bonita Springsben zárta az amerikai túráját, s a japán Hibino Naóval megnyerte a párosok versenyét – a magyar teniszező 2020 után aratott újra tornagyőzelmet. A diadal után Babos hétfőn este Instagram-oldalán arról írt, hogy ő is tisztában van vele, hogy nem úgy alakultak a versenyei, ahogy szerette volna, de „nem hiszem, hogy köteles lennék az állandó bántásokat elviselni, amit egyesektől kapok”.

„Ezeknek az embereknek fogalmuk sincs, hogy mennyit készülök, edzek, küzdök, mennyit agyalok, szenvedek, erőlködök, hogy jobb lehessek. Szinte minden meccsemet szorosan veszítettem el az idei évben, és akiktől kikaptam, rendre jól szerepeltek. Közel vagyok hozzá, hogy átforduljon ez a sorozat.
NEM magyarázkodok, és nem sajnálatra vágyom, egyszerűen elegem van a lekicsinylő, rosszindulatú bántásokból. Nem a kritikával van a baj; higgyétek el, kevés ember van, aki nálam jobban tudja kezelni ezeket...”

Babos arra is kitér, hogy bántották azért, mert kövérnek tartották, ám most lefogyott több, mint 8 kilót, vagy éppen azért kapott hideget-meleget, mert nem viselkedik szépen a pályán. Bejegyzéséből kitűnik, hogy eddig tartotta magát, most viszont kinyitja a száját, mert elege van abból, hogy állandóan kioktatják, belekötnek és nem építő szándékkal kritizálják, amivel sebeket ejtenek nem csak rajta, de a körülötte állókon is. A párosban háromszoros világbajnok Babos azzal zárta mondandóját, hogy köszönetet mondott azoknak, akik támogatták, bíztak benne, és hiszi, hogy várnak még rá sikerek a pályafutása során.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik