Tenisz: Agnieszka Radwanska közel került a visszavonuláshoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.20. 08:37
null
Idén csak Eastbourne-ben jutott el az elődöntőig (Fotó: Instagram)
Elképzelhető, hogy egy évig nem lép pályára, és befagyasztja világraglistapontjait Agnieszka Radwanska, de a szakértők és rajongók arra is kíváncsiak, vajon visszatér-e még egyáltalán a pályára.

 

 

2006 óta nem szerepelt olyan gyengén Agnieszka Radwanska, mint 2018-ban, a lengyel teniszező 12 éve a világranglista 57. helyén zárta az évet, de 2011 és 2016 között végig top10-esnek számított. Jelenleg a 78. helyen áll, idén egyedül Eastbourne-ben jutott el az elődöntőig, és januárban Aucklandben és Sydneyben volt negyeddöntős.

Edzője, Tomasz Wiktorowski szerint nem zárható ki, hogy tanítványa pihenni szeretne, és egy évig nem játszik, befagyasztja a világranglistapontjait.

De lengyel lapértesülések szerint az sem tisztázott, egyáltalán visszatér-e még a pályára, hiszen a rossz teljesítményhez egészségügyi problémák is hozzájárultak.

Radwanska már készül a sport utáni életre is (Fotó: Instagram)
Radwanska már készül a sport utáni életre is (Fotó: Instagram)

 

Wiktorowski elismerte, hogy Agnieszka sérülés miatt rendszeresen látogatta a varsói és a miami kórházakat. „Véleményem szerint Agnieszka csak akkor játszik ismét, ha százszázalékos állapotba kerül. Akkor el kell döntenie, hogy szeretne-e újra és kíméletlenül nagyon kemény munkát végezni” – nyilatkozta.

A hírek szerint Radwanska már készül a sport utáni életre is, hiszen nemrég Krakkóban hotelt nyitott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik