Roland Garros: a második körben kezdenek párosban Fucsovicsék

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2022.05.27. 11:42
null
Párosban javíthat Fucsovics pénteken (Fotó: Getty Images)
A második körben kezdi meg a páros versenyt Fucsovics Márton és partnere, az amerikai Frances Tiafoe a francia nemzetközi teniszbajnokságon (Roland Garros).

 

 

Miután Fucsovics Márton egyéniben 4:6, 6:4, 6:2, 6:3-ra kikapott a horvát Marin Cilictől párosban lépett volna pályára az amerikai Frances Tiafoe oldalán az olasz Simone Bolelli, Fabio Fognini duó ellen, viszont utóbbi kettős visszalépett a versenytől. Ezután a szervezők a Tomás Martín Etcheverry, Alejandro Tabilo párosnak adtak volna lehetőséget, de ők sem vállalták a játékot, így mérkőzés nélkül, rögtön a 2. fordulóban kezdhetnek Fucsovicsék.

A magyar, amerikai kettős a Roland Garros férfi páros versenyének második körében az Alekszandr Bublik, Thanasi Kokkinakis kettős ellen lép pályára várhatóan pénteken, azaz ma 14.10 órától.

A női párosok mezőnyében is lesz magyar érdekeltségű mérkőzés a pénteki játéknapon, hiszen Bondár Anna és belga partnere, Greetje Minnen is pályára lép az első fordulóban a francia Alizé Cornet, Diane Parry kettős ellen a jelenlegi tervek szerint 17.40 órától.

ROLAND GARROS, PÁRIZS (21 256 800 euró, salak)
FÉRFI, PÁROS
2. FORDULÓ
14.10:
Fucsovics, Tiafoe (magyar, amerikai)–Bublik, Kokkinakis (kazah, ausztrál)
NŐI PÁROS
1. FORDULÓ
17.40:
Bondár, Minnen (magyar, belga)–Cornet, Parry (francia)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik