Bajnokok Tornája: Muguruza szetthátrányból nyert

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.10.31. 15:54
Az észt Anett Kontaveit második meccsén, az amerikai Madison Keys pedig első találkozóján győzött szerdán a női teniszezők évzáró versenyén, a Bajnokok Tornáján a kínai Csuhajban.

Kontaveit a nyitó napi vereségét követően három játszmában verte meg a címvédő német Julia Görgest a Rózsa-csoportban, míg Keys az Azálea-csoportban két játszmában diadalmaskodott az orosz Darja Kaszatkina felett. Utóbbi így egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a versenyt.Kontaveit a nyitó napi vereségét követően három játszmában verte meg a címvédő német Julia Görgest a Rózsa-csoportban, míg Keys az Azálea-csoportban két játszmában diadalmaskodott az orosz Darja Kaszatkina felett. Utóbbi így egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a versenyt.

A szerdai játéknap utolsó összecsapásán a kétszeres Grand Slam-torna-győztes Garbine Muguruza nagy küzdelemben, szetthátrányból fordítva múlta felül a hazai közönség előtt szereplő Csang Suajt.

A Bajnokok Tornáján négy háromfős csoportban zajlanak a küzdelmek, az első helyezettek jutnak be az elődöntőbe. A 12 fős versenyen a múlt heti, szingapúri WTA-világbajnokságról lemaradt játékosok szerepelnek.

WTA-TORNA, CSUHAJ (2 349 363 dollár, kemény pálya)
RÓZSA-CSOPORT

Anett Kontaveit (észt)–Julia Görges (német) 6:2, 4:6, 6:4
Az állás: 1. Mertens 1/0, 2. Kontaveit 1/1, 3. Görges 0/1
AZÁLEA-CSOPORT
Madison Keys (amerikai)–Darja Kaszatkina (orosz) 6:2, 6:4
Az állás: 1. Keys 1/0, 2. Kaszatkina 1/1, Vang Csiang 0/1
KAMÉLIA-CSOPORT
Garbine Muguruza (spanyol)–Csang Suaj (kínai) 3:6, 6:3, 6:2
Az állás: 1. Muguruza 1/0, 2. Sevastova 0/0, Csang Suaj 0/1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik