Aus. Open: perrel fenyegették meg a szervezőket, újra kell tervezni a karantént

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.01.05. 08:55
null
Egyelőre kérdésesnek tűnik, hogyan szállásolhatják el Djokovicsékat (Fotó: AFP)
Az Australian Open szervezőinek újra kell tervezniük a külföldi teniszezők elszállásolását, mert a kiszemelt karanténhotelben lévő apartmanok tulajdonosai perrel fenyegetőznek – adta hírül a Magyar Távirati Iroda.


Az év első Grand Slam-tornája a tervek szerint február 8-án kezdődik Melbourne-ben – írta meg az MTI.

A távirati iroda emlékeztetett, az ausztrál szövetség és a kormány szervezésében a versenyre érkező játékosok a Westin Melbourne luxushotelben töltötték volna a 14 napos kötelező karantént, de a terv kedden megbukott, mivel a szállodában lévő apartmanok tulajdonosai panaszt tettek, hogy velük nem egyeztettek, ezért jogi útra terelik az ügyet.

A hotel ezt követően közleményben tudatta, hogy a teniszezőket és stábtagjaikat egy másik szállodában fogják elszállásolni.

A játékosok várhatóan január közepétől érkeznek majd Ausztráliába, miután már egy héttel az AO rajtja előtt is rendeznek tornákat a Melbourne Parkban. A férfiak világranglistáját vezető Novak Djokovics és a 20-szoros GS-tornagyőztes Rafael Nadal például azt tervezi, hogy pályára lép a február 1. és 5. között sorra kerülő ATP-kupa csapatversenyben, ami azt jelenti, hogy legkésőbb január 16-án meg kell érkezniük a helyszínre – tette hozzá az MTI.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik