Rp. gyorskorcsolya: szakított Liu Shaolin és Elise Christie

KOVÁCS ERIKAKOVÁCS ERIKA
Vágólapra másolva!
2018.07.18. 09:14
Majdnem három évig tartott, és nagyon sok mindent kibírt – azt feltétlenül, hogy a szereplők más-más országban laktak –, ám a történet véget ért: nemrégiben szakított egymással Liu Shaolin Sándor és Elise Christie, a rövid pályás gyorskorcsolyázás jelenének két meghatározó szereplője.

Olimpiai bajnokunkat nemigen kell bemutatni senkinek, sokunknak beugrik a neve hallatán a csibészes mosoly, a „szemöldökigazítás” minden rajt előtt, meg persze az a szenzációs utolsó két kör Pjongcsangban, és az öröm, amikor Shaolin elsőként szakította át a képzeletbeli célszalagot, és ünnepelte társaival Magyarország első téli olimpiai bajnoki aranyát.

Elise Christie is nagy név, háromszoros világbajnok, más kérdés, hogy akárcsak a szocsi olimpia, a pjongcsangi is rendkívül balszerencsésen alakult számára.

Szakított egymással Liu Shaolin Sándor és Elise Christie, a rövid pályás gyorskorcsolyázás jelenének két meghatározó szereplője
Szakított egymással Liu Shaolin Sándor és Elise Christie, a rövid pályás gyorskorcsolyázás jelenének két meghatározó szereplője

És a pechszéria folytatódott, előbb azt volt kénytelen tudomásul venni, hogy a brit szövetség nem támogatja tovább szeretett sportágát, utóbb pedig azt, hogy magyar kedvese úgy döntött, folytassák inkább külön utakon.

„A távolság és az, hogy keveset tudtunk találkozni, sok nehézséget okozott, voltak nézeteltéréseink is, ezért jutottunk arra az elhatározásra, hogy inkább nem folytatjuk tovább” – nyilatkozta nagyon diplomatikusa Liu Shaolin Sándor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik