Alpesi sí: Lindsey Vonn bejelentette, mikor tér vissza

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.01.07. 17:50
Szombaton a svájci St. Antonban tér vissza a világkupa-sorozatba sérülése után minden idők legeredményesebb női alpesi sízője, Lindsey Vonn.

A 34 éves amerikai sportoló mindezt közösségi oldalán jelentette be hétfőn.

„Nehéz volt az elmúlt hat hét, de már ismét a léceimen vagyok, és izgatottan várom, hogy ott legyek a rajtnál” – fogalmazott Instagram-oldalán Vonn, aki november 19-én, edzés közben szenvedett térdsérülést.

A világkupában 82 futamgyőzelmével a legeredményesebb női versenyzőnek számító síző korábban bejelentette, hogy ez az utolsó szezonja, bár kedvenc helyszínén, a kanadai Lake Louise-ban még ősszel is szeretne rajthoz állni. Célja, hogy megdöntse az abszolút örökranglistát 86 vk-győzelemmel vezető svéd Ingemar Stenmark rekordját.

 

PLEASE WATCH UNTIL THE ENDI'm NOT done yet!!! It's been a tough 6 weeks but I'm on skis again and excited to get back in the starting gate. See you in St. Anton this weekend#backinthemix @skibrown #nevergiveup

34.6 ezer kedvelés, 928 hozzászólás - L I N D S E Y * V O N N (@lindseyvonn) Instagram-hozzászólása: "PLEASE WATCH UNTIL THE ENDI'm NOT done yet!!! It's been a tough 6 weeks but I'm on skis again..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik