B. Ö. B.
B. Ö. B.

B. Ö. B. megjelent írásai

Találatok száma: 268

F1: megdöbbentő számok és az év legaranyosabb jelenete

Max Verstappen aratott győzelmet a Formula–1-es világbajnokság 2023-as idényének utolsó versenyén is. Az Abu-dzabi Nagydíjon a háromszoros világbajnok 290 pontra növelte előnyét csapattársával szemben, vagyis elképesztő fölénnyel zárta az idényt. A Ferrarinál annak is örültek volna, ha csak néhány ponttal szereznek többet idén, hiszen így a Mercedes előtt végezhettek volna a konstruktőri bajnokságban, ám a vereség után Charles Leclerc-nek még némi szórakozást sem engedtek meg. Kevin Magnussen a legaranyosabb segítséget kapta, amikor az időmérőre készült – ez lett talán a teljes szezon legkedvesebb jelenete. Íme, az F1-legek az Abu-dzabi GP-ről!

F1: botrány, hatalmas show és a világbajnok esküvője Las Vegasban

Max Verstappen aratott győzelmet a Formula–1-es Las Vegas-i Nagydíjon. A futamnak a pole pozícióból nekivágó Charles Leclerc-nek meg kellett elégednie a második hellyel, ráadásul, ahogyan az egyes kanyarban, Verstappen a dobogón sem hagyott túl sok helyet neki. A szervezők természetesen nem feledkeztek meg a show-elemekről Las Vegasban, a paddockban még házasodni is lehetett – ezzel élt is az egyik világbajnok. Íme, az F1-legek az első Las Vegas-i GP-ről!

F1: Leclerc eltévedt; vérre menő csata után ölelkezés Brazíliában

Max Verstappen nyerte meg a Formula–1-es Sao Pauló-i Nagydíjat. A háromszoros világbajnok újabb magabiztos győzelmet aratott, nem sokkal mögötte azonban az utolsó méterekig kemény csata folyt. Fernando Alonso és Sergio Pérez minimális különbséggel látta meg a kockás zászlót, ám vélhetően élvezték a párharcot, amelyet követően össze is ölelkeztek. Charles Leclerc számára nem marad ennyire emlékezetes az interlagosi futam, amelyen részt sem tudott venni, ráadásul a felvezető körben történt kiesését követően nehezen talált vissza a paddockba. Íme, az F1-legek a brazíliai versenyhétvégéről!