Spurs - Toon

Vágólapra másolva!
2014.10.26. 09:10
Címkék
Nyerni kell, mert ki kell használni a Pool hazai pontvesztését. Nyerni kell, mert nem szabad, hogy elengedjük az Arse-ot az idegenbeli győzelme után....

Nyerni kell, mert ki kell használni a Pool hazai pontvesztését. Nyerni kell, mert nem szabad, hogy elengedjük az Arse-ot az idegenbeli győzelme után. Nyerni kell, mert a Soton még a végén előttünk végez. Nyerni kell, mert az EL-meccsen most végre úgy játszott a csapat, mintha törődne a szurkolókkal, és jó lenne ebből rendszert csinálni. Nyerni kell, mert augusztus vége óta csak a Sotont tudtuk megverni a bajnokságban. Nyerni kell, mert minden meccshez így kell hozzáállni, a Newcastle otthon pedig kifejezetten verhető ellenfél. Persze ettől még érdemes a szurkolóknak nagyon óvatosan közelíteni a mai meccshez: a West Brom épp ellenünk támadt fel, és azóta csak egyszer kaptak ki (akkor is csak elég nagy balszerencsével az Anfield Road-on). A Newcastle az előző fordulóban szerezte meg legelső idei bajnoki győzelmét, tehát áttörtek egy olyan lélektani gátat, ami eddig csomót köthetett a játékosok lábára. Előtte pedig a Swansea otthonából hoztak el egy pontot. Na nem mintha előre magyarázni akarnám az esetleges rossz eredményt - mindenképp vállalhatatlan lesz, ha kikapunk, de még az iksz is olyan kategória, ami után ki kéne állítani a komplett csapatot a főtérre egy kis nyilvános vesszőzésre.Nyerni kell, mert ki kell használni a Pool hazai pontvesztését. Nyerni kell, mert nem szabad, hogy elengedjük az Arse-ot az idegenbeli győzelme után. Nyerni kell, mert a Soton még a végén előttünk végez. Nyerni kell, mert az EL-meccsen most végre úgy játszott a csapat, mintha törődne a szurkolókkal, és jó lenne ebből rendszert csinálni. Nyerni kell, mert augusztus vége óta csak a Sotont tudtuk megverni a bajnokságban. Nyerni kell, mert minden meccshez így kell hozzáállni, a Newcastle otthon pedig kifejezetten verhető ellenfél. Persze ettől még érdemes a szurkolóknak nagyon óvatosan közelíteni a mai meccshez: a West Brom épp ellenünk támadt fel, és azóta csak egyszer kaptak ki (akkor is csak elég nagy balszerencsével az Anfield Road-on). A Newcastle az előző fordulóban szerezte meg legelső idei bajnoki győzelmét, tehát áttörtek egy olyan lélektani gátat, ami eddig csomót köthetett a játékosok lábára. Előtte pedig a Swansea otthonából hoztak el egy pontot. Na nem mintha előre magyarázni akarnám az esetleges rossz eredményt - mindenképp vállalhatatlan lesz, ha kikapunk, de még az iksz is olyan kategória, ami után ki kéne állítani a komplett csapatot a főtérre egy kis nyilvános vesszőzésre.

CSAPATHÍREK

Walker sérült, Naughton és Bentaleb pedig a lábadozásnak abban a stádiumában van, hogy csak meccs előtt dől el mennyire készek a játékra. Fazio piros lapja garantálja, hogy Kaboul a kezdőben kapjon helyet - nagyon szeretném remélni, hogy a hétközi kupameccsen való tevékeny részvétele ellenére Vertonghen lesz a párja, mert Chiricheshez most valahogy nekem sincs hangulatom. A középpályán Lamela játéka lehet kérdéses a csütörtök miatt, egyébként sok változásra nem számítok a City elleni bajnokihoz képest.

Lloris

Dier/Naughton - Kaboul - Vertonghen/Chiriches - Rose

Capoue/Stambouli - Mason/Paulinho

Lamela/Lennon - Eriksen - Chadli

Soldado/Adebayor.

Mason még nem alapember, így vele kapcsolatban sosem vagyok biztos a kezdőben. Aktuális kérdés, hogy vajon hol lehet Paulinho? Dembélé végigtolta a görögök elleni meccset (nekem most kifejezetten tetszett a játéka), így ő szerintem pihizni fog. Elvileg ez lenne igaz Capoue-ra is, de az ő helyén csak Stambouli jöhet számításba jelenleg, a francia pedig eddig eléggé bizonytalanul mozgott, amikor lehetőséget kapott. Bár az is igaz, hogy talán épp a francia túlsúllyal érkező 'Castle ellen lenne legjobb bedobni a kezdőbe. Lennonnak szorítanék helyet a támadók között - Chadli vagy az esetlegesen pihentetni szándékozott Lamela helyén. (Mondjuk a gólgazdag szezonkezdete miatt némiképp szemét dolog lenne Chadlit kikapni a kezdőből.)

TOON

A vendégeknél van egy rakás félig sérült ember: Tioté, Williamson, Riviere, Sammy Ameobi és Papiss Cissé játéksa is az orvosi stáb döntésén múlik majd, ami azért is lehet zavaró Pardew-éknak, mert közülük elég sokan alapemberek a kezdőben. Igazi szenzáció viszont Ryan Taylor visszatérése, aki 26 hónap(!) után áll megint csapata rendelkezésére. Emlékezhetünk még rá - ő a csapatban a kevésbé tahó Taylor nevű hátvéd (Steven Taylor a másik), aki ráadásul nagyon technikás szabadrúgás-végrehajtó. Meg lennék lepve ha kezdőként térne vissza ilyen hosszú kihagyás után, de hosszabb távon mindenképp erősödik bele a Newcastle.

Azza egy 2-0-ás hazai győzelmünkkor. Remélem kap ma lehetőséget.

MILESZ?

A kilencedik fogadja a tizennyolcadik helyezettet. Tehát elvileg a papírforma a miénk - ám annak ellenére, hogy a 'Castle jelenleg kieső helyen szégyenkezik, mindössze négy pont választja el a két csapatot. Pardew-éknak 100%, hogy nem lesznek kiesési gondjaik a szezon vége felé, előbb-utóbb elindulnak felfelé a tabellán - sőt, szerintem már folyamatban is van a lépcsőzés, hiszen egy fontos idegenbeli pontszerzés és egy hazai győzelem után állnak. Mégis arra számítok, hogy behúzzuk a meccset - méghozzá kétgólos különbséggel. Az Aszterasz nem egy világverő ellenfél, de a győzelem mértéke és milyensége szerintem most tesz annyit a játékosok lelki világáért, hogy kissé felszabadultabban próbálkozzunk a támadásokkal. Elég jó az emberanyagunk előrefelé, nem lehet igaz, hogy a bajnokságban két havonta egyszer jön csak össze az egynél több gól. 3-1 ide, és Soldado akciógólt lő. Ha kezd.

COME ON YOU SPUUUUUURRRRRSSSSS!!!!!!!!!

Ó, és az Aszterasz elleni meccshez hasonlóan ma is a tíz évvel ezelőtt elhunyt Bill Nicholsonra emlékszik a Klub. Egy perces taps vezeti majd fel a mérkőzést a nagy ember tiszteletére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik