Kiütéssel vertük az Intert!

Vágólapra másolva!
2011.09.01. 10:09
Sokan, sokat szidják az angol utánpótláshelyzetet, s bizony, be kell ismerni, Európában kevés rosszabb van nála. Talán az olasz az egyik ilyen...

Sokan, sokat szidják az angol utánpótláshelyzetet, s bizony, be kell ismerni, Európában kevés rosszabb van nála. Talán az olasz az egyik ilyen, ahol 23-24 éves korig szinte esélytelen felnőttcsapatba kerülni, s emiatt a Primavera bajnokságban is szinte kiöregedett ifik vannak.Sokan, sokat szidják az angol utánpótláshelyzetet, s bizony, be kell ismerni, Európában kevés rosszabb van nála. Talán az olasz az egyik ilyen, ahol 23-24 éves korig szinte esélytelen felnőttcsapatba kerülni, s emiatt a Primavera bajnokságban is szinte kiöregedett ifik vannak.

Jó bizonyíték lehet a szereotípiák igazolására a tegnapi Spurs - Inter ifi BL mérkőzés. A NextGen kupa első fordulójában idegenben 2-2-t játszottunk a Basellel, az első hazai mérkőzésen pedig a Leyton Orient otthonában 7-1-re vertük az Intert, mely az egyik legjobb utánpótlással rendelkezik elvileg.

A csapat a következő volt:

Spurs (4-4-1-1): Miles; Barthram, Veljkovic, Stewart (Olaya, 73), Day; Pritchard, Nicholson (Ceballos, 46), Luongo (Hawkins, 75), Gomelt; Dombaxe; Coulibaly.

A gólokat Pritchard (2), Coulibaly (2), Gomelt (3) szerezték, sőt, a félidőben már 6-1 volt a javunkra.

A gólokat látva nem lepődnénk meg, ha egy-két éven belül páran feltűnnének a felnőttcsapatban is!

A következő fordulóban megyünk Eindhovenbe, a PSV elleni mérkőzést szeptember 28-án rendezik.

Ennek a találkozónak néhány gólját nézhetitek itt meg:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik