Ipafai fakupa #1/b: Burnley otthon

Vágólapra másolva!
2015.01.14. 19:01
A helyszín változott, a párosítás és a tét ugyanaz: a Burnley a lehető legerősebb összeállításában fog pályára lépni, és Pochettino...

A helyszín változott, a párosítás és a tét ugyanaz: a Burnley a lehető legerősebb összeállításában fog pályára lépni, és Pochettino sem fog túl sok embert pihentetni. Szerintem. Hiszen a Leicester elleni hazai folytatás lehetősége nagyon is kedvező. A vendégeknél lesz pár sérülés miatt hiányzó fontos arc: Shackellnek a vádlija, Kevin Longnak a térde, Stephen Wardnak a bokája, Matt Taylornak pedig az Achilles-e bizonyult Achilles-saroknak. Nálunk Mason és Lamela továbbra sem játszhat, Bentalebet pedig Afrikában találnánk meg, ha elkezdenénk keresni. Van viszont egy visszatérő: Adebayor neve újra feltűnt a meccsre nevezett játékosok listáján. Ez azt is előrevetíti, hogy Kaneinho esetleg kap egy kis pihit. Ebben az esetben akár még a hadseregnyi díjnyertes fedezőcsődör potenciáljával vetekedő Soldado-Adebayor csatárkettős is összeállhat. Nem meglepő tehát, hogy továbbjutást várok. A helyszín változott, a párosítás és a tét ugyanaz: a Burnley a lehető legerősebb összeállításában fog pályára lépni, és Pochettino sem fog túl sok embert pihentetni. Szerintem. Hiszen a Leicester elleni hazai folytatás lehetősége nagyon is kedvező. A vendégeknél lesz pár sérülés miatt hiányzó fontos arc: Shackellnek a vádlija, Kevin Longnak a térde, Stephen Wardnak a bokája, Matt Taylornak pedig az Achilles-e bizonyult Achilles-saroknak. Nálunk Mason és Lamela továbbra sem játszhat, Bentalebet pedig Afrikában találnánk meg, ha elkezdenénk keresni. Van viszont egy visszatérő: Adebayor neve újra feltűnt a meccsre nevezett játékosok listáján. Ez azt is előrevetíti, hogy Kaneinho esetleg kap egy kis pihit. Ebben az esetben akár még a hadseregnyi díjnyertes fedezőcsődör potenciáljával vetekedő Soldado-Adebayor csatárkettős is összeállhat. Nem meglepő tehát, hogy továbbjutást várok.

A Palace elleni borzasztóan dühítő vereséget követően illene az első adandó alkalommal engesztelni a szurkolókat. Szombaton egy olyan könnyű idegenbeli meccset engedtünk ki a kezeink közül, amilyen könnyű idegenbeli meccsünk nem lesz már idén. A Sasoktól hiányzott a két kiemelkedően legjobb játékos, és mi nem tudtuk ezt kihasználni. Az igazán idegesítő a sürgősség érzetének teljes hiánya volt a mieink részéről. Lehet, hogy a szezon eddigi, hajrában aratott győzelmei után elhittük, hogy nem tudunk kikapni a végjátékban. No, most kiderült, hogy de de de. Egy szar Palace-t ajándékoztunk meg három ponttal, ráadásul egyúttal csodás napot szereztünk a hírhedt Lasagna-ügyben is ellenünk profitáló Pardew-nak. Hányinger.

No, lássuk miként festhet a kezdőnk:

Vorm

Walker/Vlad - Dier/Fazio - Vertonghen - Davies

Paulinho - Stambouli

Lennon/Townsend - Chadli/Eriksen - Soldado/Chadli

Adebayor/Soldado.

Lehetnek meglepetések a felállásunkban, de mindenképp erős kezdőt várok. A fenti kétesélyes posztoknál csak max. kettőnél tartom reálisnak a meglepőbb választást. Nem lesz könnyebb meccs, mint a csapatok legutóbbi randevúja, de a hangulat remélhetőleg ugrásszerű javulást mutat majd (a Turf Mooron le kellett zárni egy lelátót az érdektelenség miatt).

2010-ben és 2012-ben is az elődöntőig jutottunk a világ legfaszább kupasorozatában, de a végső győzelemre immár 1991 óta várunk egyre türelmetlenebbül. Az volt a nyolcadik FA-kupánk és akkor az azt jelentette, hogy a Spurs volt a sorozat legsikeresebb Klubja. Most meg az Arse mondhatja el ugyanezt magáról. Kissé elhúztak, jó lenne minél hamarabb kezdeni a zárkózást.

COME ON YOU SPUUUUUURRRRRRSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik