A White Hart Lane-en építünk új stadiont

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2011.11.16. 19:11
A poszt címét nem is akarom sokmindennel kiegészíteni. Jó hír, minden szempontból. Részleteket itt (SkySports), itt (BBC), itt (Guardian) és itt...

A poszt címét nem is akarom sokmindennel kiegészíteni. Jó hír, minden szempontból. Részleteket itt (SkySports), itt (BBC), itt (Guardian) és itt (klub honlap) találtok a legutóbbi fejleményekről (többek között). Az Olimpiai Stadiont végre elfelejthetjük hál'istennek! A Klub a futópálya eltávolításának megtiltását nevezte meg mint legfőbb okot amiért hivatalosan is kiszálltak a játékból. Nagyon helyes - nem fogom irigyelni azt a csapatot amelyik beköltözik majd a garantálhatóan hangulat nélküli hodályba. A Klub az új White Hart Lane megépítéséhez elegendő tőke biztosítása érdekében kivonja részvényeit a tőzsdéről (Public Limited Company-ből Private-té válva), nem tudom, hogy ez egészen pontosan milyen következményekkel jár, de bízhatunk az ENIC-ben és Daniel Levy-ben, hogy ezzel végre eljutunk arra a pontra, ahol életképessé válik a Northumberland Development Project és elkezdődhet az érdemi munka. Sok még a bizonytalanság a Project körül, egy metróállomás megépítését mindenképpen ki kellene még golyózni Boris Johnson-nál - de őszintén ez lenne a minimum amit a városvezetésnek meg kellene tennie annak érdekében, hogy az ENIC többszázmillió fontos(!) beruházásba kezdjen London egyik leglepukkantabb borough-jában.A poszt címét nem is akarom sokmindennel kiegészíteni. Jó hír, minden szempontból. Részleteket itt (SkySports), itt (BBC), itt (Guardian) és itt (klub honlap) találtok a legutóbbi fejleményekről (többek között). Az Olimpiai Stadiont végre elfelejthetjük hál'istennek! A Klub a futópálya eltávolításának megtiltását nevezte meg mint legfőbb okot amiért hivatalosan is kiszálltak a játékból. Nagyon helyes - nem fogom irigyelni azt a csapatot amelyik beköltözik majd a garantálhatóan hangulat nélküli hodályba. A Klub az új White Hart Lane megépítéséhez elegendő tőke biztosítása érdekében kivonja részvényeit a tőzsdéről (Public Limited Company-ből Private-té válva), nem tudom, hogy ez egészen pontosan milyen következményekkel jár, de bízhatunk az ENIC-ben és Daniel Levy-ben, hogy ezzel végre eljutunk arra a pontra, ahol életképessé válik a Northumberland Development Project és elkezdődhet az érdemi munka. Sok még a bizonytalanság a Project körül, egy metróállomás megépítését mindenképpen ki kellene még golyózni Boris Johnson-nál - de őszintén ez lenne a minimum amit a városvezetésnek meg kellene tennie annak érdekében, hogy az ENIC többszázmillió fontos(!) beruházásba kezdjen London egyik leglepukkantabb borough-jában.

Itt most tényleg hatalmas pozitív hatása lehet az új stadion megépülésének a helyi közösség számára éppúgy mint a Klub szempontjából - 55ezer-60ezer sörre és fish'n'chips-re éhes fizetőképes fogyasztóról beszélünk, akik heti-kétheti rendszerességgel megtöltik az utcákat. Ez bizony komoly segítséget nyújthat a terület felvirágoztatásában. A közvetlen, építkezéssel kapcsolatos munkahelyteremtésről nem is beszélve. Szóval reméljük a polgármesteri hivatal is látja majd, hogy itt egy magánvállalkozás és a hivatalos szervek együttműködésével a zavargások kerületéből a fejlődés egyik gócpontjává válhat Haringey ezen csücske.

Egyébként a Klub pénzügyi eredményei is megérkeztek - itt lehet megtekinteni őket a pdf-linken keresztül. Összefoglalva minden bevételünk óriási mértékben megnőtt tavaly - de a Klub finanszírozásának költségei is erősen növekedtek. Mindent egybevetve profittal zártuk a tavalyi évet - a BL-szereplés ebben kulcsszerepet játszott.

A jövőnk fényes! Bízva bízunk! Come on You Spuuuuuuuuuuuuuurs!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik