Wozniacki és Serena Williams estélyiben pózolva várja a Garrost

Vágólapra másolva!
2015.05.20. 19:06
null
Serena Williams, Caroline Wozniacki és Eva Longoria is részt vett a jótékonysági esten (Fotó: Daily Mail)
Bár a selejtezők már javában zajlanak – Fucsovics Márton számára sajnos már véget is ért a küzdelem –, a legjobbak számára csak vasárnap a főtáblás szerepléssel veszi kezdetét a 2015-ös Roland Garros. Caroline Wozniacki és Serena Williams pedig a hátralévő időt igyekszik hasznosan eltölteni.

 

A korábbi világelső dán szépség nagy barátja a jelenlegi ranglistavezetőnek, miután az amerikai segített neki a Rory McIlroyjal történő szakítását követően.

Wozniacki piros estélyijében (Fotó: Daily Mail)
Wozniacki piros estélyijében (Fotó: Daily Mail)

„Először azt írta, hogy »ha nem veszed fel a telefont, akkor elrepülök Monacóba. És aztán ha nem nyitod ki az ajtót, megyek és bedöntöm«, úgyhogy úgy voltam vele, hogy jobb, ha válaszolok a hívásra, és nagyon örülök, hogy megtettem – elevenítette fel az eseményeket Wozniacki. – Ő nem nézett rám szánakozva úgy, mint a legtöbb ember. Úgy értem, ez nem olyan, mintha valaki meghalt volna. Rosszul érintett az eset, de ő nagyon segítőkész volt, mivel ő is keresztül ment ezen már korábban. Nem szépítette a dolgokat, őszinte volt velem és nem nézett le rám szánakozva. A szükség órájában ott volt nekem, és ezért gondolom, hogy a barátságunk nagyon erős most.”

Wozniacki és a legjobb barátnője (Twitteren csak #bff-ként, azaz a legjobb barátként hestegelte be, lásd a lenti képen) kedden Monacóban egy jótékonysági gálán vett részt – Williams a nap során még egy jótékonysági meccset is játszott edzőjével, Patrikc Mouratoglouval.

Az eseményen hollywoodi hírességek is tiszteletüket tették, közte Williams másik nagy barátnőjével, Eva Longoriával, de megjelent a Formula–1-es világbajnok Lewis Hamiltonnal most éppen „se veled” üzemmódban lévő Nicole Scherzinger is.

A Champ’seed Foundation névre keresztelt alapítvány célja, hogy támogassa a fiatal teniszező tehetségek jövőjét azáltal, hogy finanszírozzák a képzésüket és a részvételüket a világ számos tornáján.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik