Volt, aki benyalta Cristiano Ronaldo országváltását

Vágólapra másolva!
2011.04.05. 11:18
null
Most akkor mi van? (Fotó: Twitter, via Sportszotar.blog.nepsport.hu/
Wayne Routledge, a Queens Park Rangers futballistája egy éven át büszkén hordhatja az április bolondjának járó csörgősapkát.

Wayne Routledge, az angol másodosztályú labdarúgó bajnokságban (Championship) szereplő Queens Park Rangers középpályása komplett idiótát csinált magából, amikor nem csak, hogy elhitte az Independent című szigetországi lap április 1-i álhírét, de még közzé is tette értetlenkedését saját Twitter-oldalán.

A hír szerint Portugália tetemes államadóssága csökkentése végett 160 millió euróért eladja Spanyolországnak Cristiano Ronaldót, aki a jövőben a világ- és Európa-bajnok válogatottban fog játszani.

A futballista értetlenkedve fogadta a hírt, és egy bejegyzésben hangot is adott felháborodásának. Szabad fordításban nagyjából ezt írta: „Elmondaná valaki, mi folyik itt? Ronaldót 160 millióért eladták Spanyolországnak? Ezt azt jelenti, hogy csak úgy országot cserélhetett, és a jövőben spanyol színekben fog játszani?"

Innentől két dolgot tehetünk: vagy megsimogatjuk Routledge buksiját, és azt mondjuk, hogy „nem, Wayne, nem azt jelenti", vagy megemeljük előtte a kalapunkat, és elhisszük neki, hogy még egy, amolyan Monty Python-os csavart bele tudott vinni az április 1-i poénba.

Routledge egyébként hétfőre úrrá lett a megdöbbenésén, és a Sheffield United elleni rangadón remek játékkal és két góllal járult hozzá, hogy klubja újabb lépést tegyen a feljutás felé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik