Torkos szerdával tette teljessé a Heat bajnoki címét két felnőttfilmes rajongó

Vágólapra másolva!
2012.11.22. 18:41
null
A lányok és a fiúk, akik nélkül nem jött volna össze a show
Sara Jay és Angelina Castro, a felnőtteknek szóló alkotásokban utazó két mexikói hölgy megígérte: ha LeBron James és társai megnyerik az NBA-bajnoki címet, akkor Twitter követőik vendégeik lesznek egy ingyenes kényeztetésre.

A két hölgy még tavasszal, a rájátszás izgalmainak sűrűjében ragadtatta magát a nem mindennapi ígéretre: ha kedvenceik, azaz a Miami Heat legénysége behúzza az NBA bajnoki címét, akkor ők

Angelina és Sara a cégérrel
Angelina és Sara a cégérrel

mindenkit örömmel látnak egy orális aktusra népes Twitter-rajongótáboruk önként (nyilván senkit nem kellett kényszeríteni) jelentkező tagjai közül. Csak a mihez tartás végett: Sarának több mint 290 ezer, míg Angelinának 120 ezer követője van...

A felajánlás talán feledésbe is merült volna, ha a felajzott rajongók nem emlékeztetik a két hölgyeményt, hogy a tavaszi rügyfakadás és bimbózás közepette valamit, bizony, megígértek.

A lányok pedig nem akartak szégyenben maradni, így aztán november 21-én, szerdán sor került a show-ra – élő webkamerás közvetítéssel, hogy azok is ott lehessenek, akik valamilyen okból nem tudtak elmenni... a tetthelyre.

A FELHÍVÁS

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik